Lidingö

Välkommen att träna med oss!

15 SEPT 2014:

Info gällande översvämning -  klubben på Stockholmsvägen 33.

Reparationerna av gymmet fortskrider och nu är golvet i gymdelen färdigt! Kinesis rummet och i Fria vikter kommer golven, väggar att göras iordning under veckan. Samtidigt målas herrarnas omkläd rum.

Därefter skall konditionsmaskiner och gymparken flyttas tillbaka. Kinesis väggen upp och Fria Vikter på plats. Ny dörr och komplettering av skåp, bänkar till herrarnas in.

Receptionsdisken torkar just nu och kommer att målas snarast. 

 Vi har i skrivande stund inget exakt datum för öppningen av gymmet utan kommer att kontinuerligt att uppdatera hemsidan med information allteftersom arbetet fortskrider.

Under tiden är ni hjärtligt välkomna att besöka klubben i Larsberg, som nu har ett utökat gruppträningsschema samt Kidz Club.

----------------------------------------------------

Nordic Wellness Lidingö erbjuder ljusa fräscha lokaler med ett välutrustat gym och konditionsmaskiner samt ett brett gruppträningsutbud med klasser. Till exempel MRL, Indoor Walking och BODYPUMP®.

Det finns träningsformer för både ung och gammal, den inbitna träningsälskaren och för nybörjaren. Oavsett om du vill träna styrka, kondition eller bara komma hit och relaxa så lovar vi att du blir väl omhändertagen! Vi har dessutom en Kidz Club fylld av aktiviteter för de barn som önskar följa med vid träning.

Har du fått friskvårdscheckar från din arbetsgivare? Vi tar givetvis emot dem hos oss. Kom in till oss eller ring för mer information om hur du bäst använder dina friskvårdscheckar.


Senaste nytt

Ma ̊nadenserbjudande -sept -650x 340

Månadens Erbjudanden

Publicerat: av Nordic Wellness

Två  Aloe Vera Diet  för bara 40 kronor

En snygg väska från Nordic Wellness, finns i grått och vitt och en lite annan design i svart. För 129 kronor är den din!

Finns i receptionen på din klubb! 


Snabbokning -650x 300

Ny funktion på hemsidan - Boka snabbt

Publicerat: av Nordic Wellness Marknadsavdelning

En ny funktion har tagits fram för att du som medlem snabbt skall hitta ett gruppträningspass att boka.

På startidan av nordicwellness.se finns nu ett sökfält där du fyller i klubbens namn, välj din klubb och vips är du på klubbens sida och dagens aktuella schema för gruppträning.

Snabbt, enkelt och smidigt!

Vi hoppas att ni blir nöjda och kommer nyttja funktionen ofta.

Mvh.
Nordic Wellness Barn och ungdom

Höstens klasser med dans och träning för våra unga finns att boka nu! Kolla hur schemat på din klubb ser ut.

läs mer och boka

Provträna

1