Lidingö

Nordic Wellness Lidingö erbjuder ljusa fräscha lokaler med ett välutrustat gym och konditionsmaskiner samt ett brett gruppträningsutbud med klasser som ex. MRL, Indoor Walking, Bodypump, Yoga, Step, Bodybalance, Zumba, Spinning, Core, Seniorklasser. Det finns träningsformer för både ung och gammal, den inbitne träningsälskaren och för nybörjaren. Vi har dessutom ett lekrum fyllt av aktiviteter för de barn som önskar följa med då Ni är och tränar. Tillhör du en av dem som fått Friskvårdscheckar från din arbetsgivare? Vi tar givetvis emot dem hos oss. Kom in till oss eller ring för mer information om hur du bäst använder dina Friskvårdscheckar. Vi har hjärtstartare på klubben. Välkommen att träna med oss!

Info gällande översvämning -  klubben på Stockholmsvägen 33.

Nu är vi snart i mål!

Fr o m måndagen den 6/10 har du kunnat träna gym och kondition hos oss igen. Arbetet i gruppträningssalarna fortskrider och nu är golvet i cykelsalen lagt. Nu återstår lite finputsning, musikinstallation och justering av cyklar så kör cykelklasserna igång igen! Övrig gruppträning ligger inte långt efter.

Cykelgolv

 

Receptionen kommer vara bemannad varje dag - men med kortare pass. Se våra öppettider.

Hissarna fungerar under våra bemannade tider, övriga tider kommer du till klubben med trappan. 

 

Du är fortfarande hjärtligt välkommen att besöka klubben i Larsberg, som nu har ett utökat gruppträningsschema samt Kidz Club.

----------------------------------------------------

 Senaste nytt

Ma ̊nadenserbjudande -dec -650

Månadens Erbjudanden

Publicerat: av Nordic Wellness

Maxa träningen med My Boost, full med vitaminer, aminosyror, koffein och helt sockerfri. Praktisk återförslutningsbar flaska med hela 50 centiliter. Endast 15 kronor (ord. pris 25 kr)

Efter träningen skakar du ihop en drink i vår Smart Shake. I december månad köper du två för 99 kronor.

Välkommen in på klubben!


Ma ̊nadenserbjudande -nov -650x 340

Månadens Erbjudande

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness har fått äran att få Nutraminos nya proteinbar "Crispy Chocolate Brownie" innan deras release. Nu har vi den som Månadens Erbjudande i november.

Vad tycker du om den nya smaken?Bli medlem

Här har du möjlighet att bli medlem direkt på webben!
Hitta din närmsta klubb.

Läs mer!

Provträna

1