hemsida_730x400_reception.jpg

Extrajobb som säljande receptionist till Nordic Wellness Uppsala

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 180 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu söker vi en säljande receptionist till våra klubbar i Uppsala. Vi söker dig som vill ha det roligaste extrajobbet vid sidan av dina studier eller kanske ett annat deltidsjobb!

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-08. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

ANSÖK


hemsida_730x400_instruktor.jpg

Gruppträningskoordinator till Nordic Wellness Uppsala

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 170 gym runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. I år kommer vi att öppna 25 nya gym och 2022 är vårt mål att vara 250 gym i Sverige.

I takt med att vi växer behöver vi tydligare säkerställa utveckling, målsättningar och kvalitet för affärsområdet gruppträning nationellt. Vi satsar stort med en helt ny gruppträningsorganisation, vilket innebär att vi inrättar 15 heltidstjänster som Gruppträningskoordinator (GTK), en per distrikt!

Som GTK blir din roll i ditt distrikt att:

 • - Hantera och koordinera kompetensutvecklingen av den befintliga instruktörskåren
 • - Ansvara för schemaoptimering för hela ditt distrikt, kostnadsmässigt och utifrån medlemmarnas behov
 • - Ansvara för hela rekryteringsprocessen av nya instruktörer
 • - Vara kontaktperson för våra gruppträningsleverantörer
 • - Vara ansvarig för vår Barn & Ungdomsträning
 • - Vara delaktig och ansvara för event gällande gruppträningen i distriktet
 • - Ansvara för planering och genomförande av personalmöten
 • - Aktivt omvärldsbevaka och söka nyheter inom branschen
 • - Hålla och anordna utbildningar i våra gruppträningskoncept för våra instruktörer
 • - Arbeta från dina klubbar i distriktet och vara operativ
 • - Arbetstid: 100% varav två kvällar i veckan samt var fjärde helg 

Älskar du träning och hälsa, att sprida glädje, utveckla och inspirera andra?
Vi tror att du är utbildad och aktiv inom gruppträning. Med dina erfarenheter från tränings- och friskvårdsbranschen har du lätt för att se vad som behöver göras och ser med handlingskraft till att det blir gjort. Du har god erfarenhet av att leda och inspirera ett team. Du är utåtriktad, kreativ och gillar möten med medlemmar, leverantörer och kollegor. Samtidigt som du vet att du är strukturerad med överblick och har förmåga att bitvis arbeta i högt tempo.

Som en av våra 15 GTK kommer du även att ingå i en matrisorganisation. Vi har idag en GTK-Sverige som bland annat regelbundet sammankallar GTK, leder och driver gruppträningsfrågan, ansvarar för utveckling av Wellness Online, konvent, koncept samt leder utbildnings- och utvecklingsteamet nationellt.

Som GTK ingår du också i ditt distrikt och blir en rejäl förstärkning där. Du rapporterar till Divisionschef som fungerar som din närmsta chef. Du samverkar nära med Distriktschef och Platsansvariga på distriktets klubbar.

Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och stimulerande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att vara med och påverka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Körkort är ett krav och det ingår mycket resor i tjänsten.

Sista ansökningsdag är söndag 2019-01-20, men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

ANSÖKBli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna