Shoppa allt inom skönhet hos Nordicfeel med 20% rabatt

Nu kan du shoppa allt du behöver inom hudvård, smink, hårvård, parfym och accessoarer på Nordicfeel.se med 20% rabatt! På Nordicfeel hittar du kända varumärken som Filorga, Hugo Boss, Clinique, Olaplex, Ghd, Xlash och många fler. I sortimentet finns också ett stort urval av produkter som tar vara på din hälsa, som kosttillskott av hög kvalitet från Better You och Wissla of Sweden. 

Använd koden NWNF20Nordicfeel.se och få 20% rabatt.

Gäller t.o.m. 1/4-23

Koden ger 20% rabatt på hela sortimentet. Gäller ordinarie priser. Koden gäller inte på produkter märkta "* Denna Beauty Deal kan inte kombineras med andra rabattkoder." Gäller ej presentkort, julkalendrar, influencer-dofter, value packs, Youty Boxar och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Nordicfeel är en del av Youty Group, tillsammans med butiken Eleven. Vi erbjuder över 25 000 unika produkter inom skönhet och hälsa i vårt sortiment, så vi är säkra på att du kommer hitta just dina favoriter inom hudvård, hårvård, doft och smink hos oss. Det är nämligen viktigt för oss att alla känner sig välkomna här, i Youty-klubben ska alla kunna vara sig själva – och vara stolta över det!

På Nordicfeel väljer vi ut våra produkter med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. NordicFeel samarbetar med flertalet av Sveriges och Europas ledande distributörer av skönhetsprodukter och vårt sortiment utvecklas ständigt, så att du enkelt kan hitta allt du behöver inom skönhet och hälsa hos oss!

Stäng
Föregående
Nästa