Nordic Wellness Nr 2 2022 Omslag (1)

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Våren är här och det blåser upp till golfpremiär över hela landet. Därför ägnar vi en stor del av detta nummer till just golf. Det gamla överklassnöjet har blivit riktigt folkligt och tillhör idag Sveriges största sporter med nära en halv miljon registrerade medlemmar hos klubbarna över landet. Apropå medlemmar ligger vi själva inte långt efter. I skrivande stund kan vi räkna in över 390.000 medlemmar och våra klubbar passerar 300 stycken vilken dag som helst. Mer om detta kommer inom kort.

Henrik Stenson är Sveriges mest framgångsrika manliga golfproffs genom tiderna. Den Floridabaserade göteborgaren har en mer än 20 år lång karriär bakom sig och han har inga tankar på att pensionera sig. Istället laddar han om och siktar på nya pallplaceringar.

Varken en jordbävning eller sjukdom kunde stoppa Caroline Mohr. Som nyblivet golfproffs slog cancerbeskedet ner som en bomb och hon tvingades amputera ett ben. Men likt en travhäst med skygglappar var hon ute på banan och slog redan efter sex veckor. Efter en tio år lång karriär som handigolfare och motivationstalare har hon ställts inför sin största utmaning: Att vara mamma.

För dig som kämpar för att förbättra din swing har vår PT Mattias Wallentinson värdefulla tips. Kort sagt handlar det mer om rörlighet än om råstryrka för att slå längre. Och att värma upp och sträcka ut ordentligt när man är lite ovan. Men allt handlar inte om golf. I göteborgska Kallebäck har vi nyligen slagit upp portarna för en nybyggd klubb. Vi ligger i Wallenstams paradbygge på Arlas gamla mejeritomt där marken fullkomligt ångar av protein. Mycket bättre läge finns nog inte. Även bland våra pass händer det saker. Base Core och Dance Interval är två nya gruppträningsklasser där vi satsar stort på det pedagogiska. Tanken är att alla ska kunna delta, särskilt de som tycker att våra övriga dans- och taktpass är lite för svåra.

Slutligen är jag glad och stolt över att kunna välkomna två nya partners: Nordicfeel och Apollo. Två riktiga wellnessföretag där vi tillsammans kommer att kunna servera riktigt bra erbjudanden till dig som medlem.

 

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna