Nordic Wellness Nr 3 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Välkommen sköna maj. trots att vintern knappt övergått i vår brukar man kunna hoppas på en försmak av sommaren i denna månad. säkert är i alla fall att många börjar flytta ut sina positioner när det gäller träning. under pandemin tvingades vi att söka oss utomhus och de flesta av oss insåg nog att det var riktigt skönt att träna i det fria och det fortsätter vi med.

I detta nummer träffar du rikets tyngsta fitness­ influencer Hanna Öberg. Med runt tre miljoner följare har hon i nära tio års tid dragit ett stort lass för att göra branschen sundare. Hennes personliga varumärke har även utmynnat i ett företag med förtroende som största säljbara skillnad.

Som aktiv tillhörde Grand Fitness­PT:n och globe­ trottern Helder da Silva världstoppen i olympiska lyft. Nu delar han med sig av sin kunskap och till sommaren håller han även sin första workshop i grenen i Göteborg. En försmak på innehållet får du här i magasinet.

Vår exklusiva systerkedja Grand Fitness står inför sin sjätte premiär. Denna gång är staden Malmö och adressen Nyhamnen. Startskottet går 1 juni och jag vågar lova att denna klubb är något i hästväg. 

Functional Power heter vårt nya egenutvecklade pass för de lite mer vardagliga lyften, något som efterfrågats av många medlemmar. Vår gruppträningskoordinator Linda Karlsson premiärkörde passet under Strong Together och gensvaret var minst sagt gott bland de runt hundra deltagarna.

Nypremiären för vår egen träningsmässa Strong Together blev milt sagt en succé och vårt bästa event någonsin. Över tusen besökare tog sig till Svenska Mässan 15 april och 28 träningspass hölls av hela 50 instruktörer. Fem föreläsare bjöd på gripande och peppande livsberätt­ elser. Med oss var också flera partners och köerna ringlade långa till våra många tävlingar i hallen.

Lika säker som månaden maj är Majblomman som har sålts till förmån för svenska barn sedan 1907 och självklart stöttar vi deras viktiga arbete. Och lika angeläget är vårt samarbete med Cancerfonden där Nordic Wellness nu är huvudpartner till Rosa Bandet. Du kommer att hitta band och pins i receptionen och vi har även några överraskningar på gång, så håll utkik!

 

Magnus Wilhelmsson,
VD Nordic Wellness

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna