Nordic Wellness | 28 februari 2017

Strong Together går mot nytt succéår!

Den 25 mars är det dags för årets upplaga av Strong Together på Svenska Mässan i Göteborg. Det blir tredje året i rad som Nordic Wellness anordnar träningsfestivalen där svettiga gruppträningspass samsas med föreläsningar av kända profiler. Intresset är stort, vilket inte minst märks på försäljningen som skjuter i höjden jämfört med förra året.

– Vår ambition med Strong Together är att skapa en unik träningsfestival och ett evenemang som inspirerar träningssverige. Det finns redan en mängd mässor och konvent för branschen inom träning, men inte en renodlad träningsfestival ditt alla är välkomna. Det är där Strong Together kommer in i bilden, säger Jenny Lundgren, Sverigechef Nordic Wellness.

På Strong Together kommer de kända profilerna Karl Dyall, Malin Berghagen, Mårten Nylén, Paolo Roberto och Kalle Zackari Wahlström att hålla i föreläsningar, men även egna specialpass. Att Nordic Wellness stoltserar med ett så pass starkt startfält är med största sannolikhet en stark anledning till att träningsfestivalen ökar sina försäljningssiffror.

– Vi tror verkligen på vår idé och om man vågar satsa så kommer besökarna. Detta är också vårt sätt att tacka alla våra trogna medlemmar som besöker oss varje dag för att komma i form och svettas tillsammans. Vi är så laddade och kan knappt bärga oss, säger Mathias Sundqvist, Sverigekoordinator Nordic Wellness

Strong Together är Nordic Wellness träningsfestival på Svenska Mässan i Göteborg den 25 mars. Biljetter hittar ni på Tickster och mer information hittar ni på vår hemsida.

Stäng
Föregående
Nästa