familj.jpg

För familjen

Skidome är en utmärkt arena för att toppa skidformen året runt inför vinterns utmaningar. Men, det är även en plats där barnen får chansen att åka längdskidor för första gången och uppleva ett unikt snöäventyr tillsammans med sin familj.

FAMILJEPAKET

2 VUXNA +2 BARN med skidhyra

Dagspass och skidhyra för 2 vuxna och 2 barn! Gäller barn 8–18 år. Barn under 8 år går in kostnadsfritt i sällskap av målsman. 150 kronor per extra barn inklusive skidhyra.
Pris: 899 kronor

Om skidåkning inte är för dig så kan du alltid träna i gymmet medan familjen åker. Vill du hellre koppla av så har vi vår Relax där du kan sitta i en bubbelpool med utsikt över hela skidanläggningen!

2 VUXNA +2 BARN

Dagspass för 2 vuxna och 2 barn! Gäller barn 8–18 år. Barn under 8 år går in kostnadsfritt i sällskap av målsman. 100 kronor per extra barn.
Pris: 499 kronor

Om skidåkning inte är för dig så kan du alltid träna i gymmet medan familjen åker. Vill du hellre koppla av så har vi vår Relax där du kan sitta i en bubbelpool med utsikt över hela skidanläggningen!

 

Gym

Inträde till vårt gym Nordic Wellness Arena kostar 120 kr/person. Är du intresserad av att teckna medlemsskap så kan du läsa mer om det under medlemskap.

Relax

Vi har bastu och inte mindre än två jacuzzis med utsikt över skidspåret. Inträdet till Relax-avdelningen kostar 70 kr/person eller 249 kr/månad på autogiro.

LÄGER OCH BARNKALAS

Vill du skräddarsy ett läger för familj och vänner eller kanske anordna ett barnkalas i Skidome så ordnar vi det. Skicka ett mail till nils.aschan@nordicwellness.se för att boka barnkalas eller ulrika.lindberg@nordicwellness.se för att boka läger så ser vi till att ta fram ett koncept som passar er.

KIDZ CLUB

På Kidz Club kan ditt barn vara under tiden som du kör järnet i skidspåret. Här har alla barn mellan 1,5 och 10 år möjlighet att vara hos våra barnvakter. Hos oss kan ditt barn titta på en film, spela spel, måla, leka med andra barn och mycket mer.

Öppettider Kidz Club:

Måndag: 16.30-20.00
Tisdag: 16.30-20.00
Onsdag: 16.30-20.00
Torsdag: 16.30-20.00
Fredag: Obemannat
Lördag: 10.00-13.00
Söndag: 14.00-18.00

MAT

FREDS SKILODGE

Mysigt vinterhäng året om i Freds Ski Lodge, ett café med ett fräscht caféutbud och afterski. Kviberg Park Hotel & Konferens 

 

 


Hitta hit!

Vägbeskrivning

Öppettider

Läs mer