Strong_together_ticster.jpg

Strong Together – Årets träningsfestival 2018

Den 7 april går Nordic Wellness stora träningsfestival av stapeln, Strong Together 2018!

Gör dig redo för att svettas, inspireras och framförallt ha riktigt roligt! På Strong Together 2018 kommer du kunna ta del av en mängd olika klasser och föreläsningar. Älskar du träning så är du garanterad en grym dag tillsammans med oss på Strong Together!

Så köper du din biljett:

DROP IN:

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att vi lyckats öppna upp ett fåtal drop-in biljetter till entrén. Med drop in-biljetten för 100 kr får du utöver entré till festivalen även gå på drop in-platser till alla våra pass i mån av plats! Först till kvarn!

DROP IN

Pris medlem:

Som medlem köper du biljetter till Strong Together för endast 395 kr.
Logga in på Nordic Wellness hemsida och därefter kommer länken att finnas på din startsida! Information finner du på startsidans inloggade läge. 

LOGGA IN

Pris icke medlem:

Om du inte är medlem köper du biljetter till Strong Together för 595 kr.

KÖP BILJETT


Allmän info:

Datum: 7 april
Plats: Svenska Mässan Göteborg
Pris: 395:– för våra medlemmar (serviceavgift inkluderad). 595:– för icke medlemmar. 100:- för Drop In-biljett (Entré och pass i mån av plats).

Insläpp: vår personal välkomnar dig från kl 08.00 den 7 april.
Garderob: Kostnadsfri bemannad garderob. Personal från Svenska Mässan ser till att ta hand om och förvara era jackor och väskor under tiden du är hos oss. Värdesaker ansvarar inte personalen för.
Mat: Inne på konventet finns ett café där du kan köpa lättare lunch i form av sallad, mackor, kaffe och annat smått och gott. Utanför mässhallen finns det ett par restauranger för dig som önskar lagad eller varm mat.
Utställare: Nocco, Lohilo, Barebells & Aimn är bara ett axplock av alla utställare som kommer finnas på plats och kan erbjuda produkter och kläder till mycket förmånliga priser!


Parkering: Parkering finner du i Focushuset på Fabriksgatan 45 eller i närliggande område.
Hotell: För dig som önskar hotell erbjuder Gothia Towers hotellrum som bokas via deras hemsida. Alternativt finns det närliggande hotell i Göteborg som du hittar via bokningssidor på nätet.
Åldersgräns: 11–12 år i målsmans sällskap för att delta på passen, för att gå själv behöver du ha fyllt 13 år.

Ladda ner schema här
Ladda ner passbeskrivningar här
Ladda ner instruktörer & föreläsare här