Träningsresa Apollosports 500X600

MOVEMENT TOGETHER 2023 - Träningsresa med Apollo Sports

Nu är det äntligen dags för träningsresa igen, denna gång tillsammans med Apollo Sports.

Destination och Datum

Levante
3-10 september 2023

BOKA HÄR

La Pared
4-11 december 2023

BOKA HÄR

Om resorna

Under veckan kommer vi erbjuda ett flertal olika gruppträningsklasser allt från avkopplande Yoga, cirkelträning, styrka, dans, vattengympa och högintensiv intervallträning. Vi har något som passar alla! För oss på Nordic Wellness är det viktigt att alla känner sig välkomna och inkluderade. Du som deltagare kan alltid delta oavsett förkunskaper på våra träningspass. Förutom gruppträning erbjuder vi även olika aktiviteter såsom cykeltur, vandring, musikquiz och mycket mer. 

La Pared 

Om hotellet

Sporthotellet La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Här står yoga och surf, tillsammans med gruppträning och utomhusupplevelser i fokus. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar med gröna trädgårdar och nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. På hotellet erbjuds yoga, tennis och gruppträning med professionella instruktörer liksom gym och perfekta omgivningar för vandring, löpning och cykling.

Levante 

Om hotellet

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester fylld med träning, endorfiner, sol och värme.

Vem kan delta?

Resan är öppen för alla att boka, du behöver inte vara aktiv medlem hos oss för att hänga med. Alla kan delta oavsett förkunskaper då varje klass går att anpassa efter sina egna förutsättningar.

Träningsprogram

Program för resan presenteras här inom kort. 

 

Vi ser fram emot en härlig resa tillsammans med er!

Fun Movement Strong Together