detaljbild_trappa_650x340.jpg

Utbildningar

Vill du ta ditt träningsintresse vidare och utvecklas och inspireras av Nordic Wellness utbildningsteam. Funderar du på att bli gruppträningsinstruktör och sprida träningsglädje till andra eller vill du öka din kunskap och motivation till din träning?

Träning och hälsa är en spännande och inspirerande bransch i ständig utveckling. Våra utbildare har ett brinnande intresse för gruppträning och för att utbilda. De har en gedigen utbildning och erfarenhet från instruktörsyrket och är mycket kompetenta och engagerade i gruppträning. Nordic Wellness erbjuder ett brett utbud av gruppträningsutbildningar för dig som vill utvecklas och brinner för gruppträning.

Efter genomförd utbildning har du de nycklar och kunskap som behövs för att ta steget till världens roligaste jobb som gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness eller komma vidare i din egna personliga utveckling med din träning. Läs mer om våra olika utbildningar och koncept nedan och våga ta steget  in i tränings och hälsobranschen.

Årets utbildningskalender

 


mama_move.jpg

Mama Move

Skonsam träning som fokuserar på återträning av mag- och bäckenbotten- muskulatur samt både kondition och styrka för hela kroppen som förberedelse för att återgå till vanlig träning.

Läs mer
cykel_thumb.jpg

Cykel

Träning på cykel i cykelsal, för att bli instruktör i detta behöver du regelbundet ha tränat cykelklasser.

Läs mer
cardio_walking-thumb.jpg

Cardio Walking

Träning på en walking-maskin i gruppträningssal, för att bli instruktör i detta behöver du regelbundet ha tränat cykelklas-ser. Du skapar din egen klass och musik, men kan också välja förkoreograferat material och passupplägg.

Läs mer
yoga_thumb.jpg

Yoga

Passar dig som tränat mycket yoga och/eller BODYBALANCE. Kräver att du tränat yoga regelbundet.

Läs mer
cross_thumb.jpg

Crosschallenge / Cage / HIIT

Styrketräning, intensitetsträning och uthållighetsträning i cirkelform. Du erbjuds olika passupplägg efter avslutad utbildning.

Läs mer
cardio_Step_thumb.jpg

Cardio Step / Cardio Move

Enkla stegkombinationer i atletisk och sportig anda blandas med styrkeintervaller för hela koppen. Enkelt, svettigt och funktionellt!

Läs mer
fight_thumb.jpg

FIGHT

Efter denna utbildning kan du instruera i FIGHT och FIGHT Impact. Du bör ha tränat FIGHT/BOX/KAMPSPORT eller liknande tidigare.

Läs mer
puls_thumb.jpg

Puls

En 4 timmars utbildning i hur du gör dina klasser mer effektiva genom att arbeta med pulsträning. Du får även utbildning i hur vårt pulssystem används.

Läs mer
in_trinity_thumb.jpg

IN-TRINITY

Rörlighets-, balans- och styrketräning i ett! Träningen utförs på en lutande bräda. Passar dig som gillar yoga/bodybalance.

Läs mer