Les Mills Born to Move™-Dans

BORN TO MOVE - Dans

Les Mills BORN TO MOVE™ Dans är 45 min lång och kursen är på 12 st tillfällen. Välj dans/träningskläder som du trivs i. Mjuka sköna kläder och på fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula, typ ”sockiplast” så att du kan känna golvet och sträcka på fötterna.

Klasserna är framtagna av danspedagoger med lång erfarenhet. Musiken är specialkomponerad för att passa barnets ålder.

Vi avslutar kursen med en ”dansshow” då du har chans att visa familj och vänner vad du lärt dig. Mer info om detta kommer under terminen.

Åldersindelning:

2-3 år: En härlig stund för förälder-barn. Barn och föräldrar dansar tillsammans. Barnet lär sig lyssna på kontraster i musiken och genom att sjunga och dansa utvecklas barnets motorik och tal.

OBS! Born to move – Dans 2-3 år deltar ej på showen!


4-5 år: Målet är att utveckla barnets kroppsmedvetenhet, motorik och koncentration. Med hjälp av våra specialframtagna danssagor, utvecklar barnet sin fantasi och inlevelseförmåga.


6-8 år: Här får barnen både dansa och sjunga samtidigt. Riktigt roligt!
Vi arbetar med dansteknikens grunder och den motoriska utvecklingen samtidigt som barnet verkligen får en känsla av att dansa.

 

Showen:

I slutet av varje termin bjuder vi in till en show, där barnen får visa upp sin uppvisningskoreografi som de har tränat på hela terminen.Vår ambition är att skapa en härlig upplevelse för både barn och publik. Vi vill att barnen skall få känna hur det är att stå på en ”riktig scen” med professionellt ljud, ljus och inramning. För att kunna skapa detta behöver vi på vissa klubbar ta ut en biljettavgift (biljettavgiften brukar ligga på mellan 40-90 kr/pers) . Vi ser alltid till att endast täcka utgifterna med hjälp av biljettpriser, för att kunna ge er största möjliga upplevelse. 

Mer information om showen får ni lite längre in på terminen.

OBS! Born to move – Dans 2-3 år deltar ej på showen!

Hur du bokar dig:

Du kan boka dig på Din Nordic Wellness klubb - antingen på plats i receptionen eller via telefon (telefonnummret hittar du under respektive klubbsida).

Du kan välja mellan att betala på plats, alternativt få en faktura.

 Priser:

Aktiv medlem på Nordic Wellness: 995 kr.

Icke medlem på Nordic Wellness: 1095 kr.

Avbokning:

Avbokning sker direkt till receptionen på din Nordic Wellness klubb.

Väljer du att göra din avbokning innan kursen har börjat får du en återbetalning på hela beloppet som du har betalat för kursen.

Det går också bra att testa på första lektionen, avbokar du dig innan lektion nummer 2 så får du hela beloppet som du betalat för kursen tillbaka förutom 200 kr.


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Born to Move