Move It!

MOVE IT!

MOVE IT! är Nordic Wellness egna dansskola med danslektioner på 45 min. Kursen är på 12 danstillfällen med en avslutande show. Vi jobbar mycket med koreografi, teknik och känsla! Lektionen innehåller uppvärmning, isolations, stretch, diagonaler, uppvisningsdans och/eller en temadans! Programmet har sin bas i streetdance, jazz och showdance. På passet behöver du ha mjuka kläder som är lätta att röra sig i, du behöver också ha med dig en vattenflaska.

På Nordic Wellness avslutar vi kursen med en härlig show där barnen har chans att visa familj och vänner vad de har lärt sig. Lokal för showen kan variera över landet och från termin till termin.

 

ÅLDERSINDELNING:

7-11 år
9-14 år

Alla klasser har samma passbeskrivning, svårighetsgraden anpassas individuellt till gruppen och åldersintervallen kan variera från klubb till klubb beroende på antal anmälningar.


SHOWEN

I slutet av varje termin får barnen dansa sin uppvisningsdans som dom har tränat på hela terminen. Vår ambition är att skapa en härlig upplevelse för både barn och publik. Vi vill att barnen skall få känna hur det är att stå på en ”riktig scen” med professionellt ljud, ljus och inramning. För att kunna skapa detta behöver vi ta ut en biljettavgift (biljettavgiften brukar ligga på mellan 40-90 kr/person). Vi ser alltid till att endast täcka utgifterna med hjälp av biljettpriser, för att kunna ge er största möjliga upplevelse. 

Mer information om showen får ni lite längre in på terminen.


HUR BOKAR JAG MIG?

Du kan boka dig på Din Nordic Wellness klubb - antingen på plats i receptionen eller via telefon (telefonnumret hittar du under respektive klubb). Du kan välja mellan att betala på plats, alternativt få en faktura.


PRISER

Aktiv medlem på Nordic Wellness: 995:-
Icke medlem på Nordic Wellness: 1095:-
OBS. Avvikande priser kan förekomma


AVBOKNING

Avbokning sker direkt till receptionen på din Nordic Wellness klubb. Väljer du att göra din avbokning innan kursen har börjat får du en återbetalning på hela beloppet.
Det går också bra att testa på första lektionen, avbokar du dig innan lektion nr 2 får du hela beloppet som du betalat för kursen förutom 200 kr.


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna