Yoga Kids

Yoga kids är en yogalektion på 45min. Kursen är på 12 tillfällen. Lektionen innehåller balans, kroppskontroll, rörlighet, styrka på ett enkelt och roligt sätt.
På passet behöver du ha mjuka kläder som är lätta att röra sig i.

Åldersindelning:

8-10år

11-13år

Svårighetsgrad anpassas individuellt till gruppen.

 

SHOWEN

I slutet av varje termin får barnen dansa sin uppvisningsdans som dom har tränat på hela terminen. Vår ambition är att skapa en härlig upplevelse för både barn och publik. Vi vill att barnen skall få känna hur det är att stå på en ”riktig scen” med professionellt ljud, ljus och inramning. För att kunna skapa detta behöver vi ta ut en biljettavgift (biljettavgiften brukar ligga på mellan 40-90 kr/pers) . Vi ser alltid till att endast täcka utgifterna med hjälp av biljettpriser, för att kunna ge er största möjliga upplevelse.

 

HUR BOKAR JAG MIG?

Du kan boka dig på din Nordic Wellness klubb – antingen på plats i receptionen eller via telefon (telefonnumret hittar du under respektive klubb). Du kan välja mellan att betala på plats, alternativt få en faktura.

 

PRISER:

Aktiv medlem på Nordic Wellness: 995:-

Icke medlem på Nordic Wellness: 1095:-

(När du bokar ditt barn på en kurs hos oss så får du ett 10-kort på Nordic Wellness, detta 10-kort räknas ej och kan ej användas i samband med "medlem på Nordic Wellness priset" för våra barn och ungdomskurser.)

Avbokning: Avbokning sker direkt till receptionen på din Nordic Wellness klubb. Väljer du att göra din avbokning innan kursen har börjat får du en återbetalning på hela beloppet.

Det går också bra att testa på första lektionen, avbokar du dig innan lektion nr 2 får du hela beloppet som du betalat för kursen förutom 200 kr.

Här kan du träna Yoga Kids


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna