Zumba

Zumba är ett fartfyllt och roligt danspass med koreografi som är lätt att följa.

Vi lär oss om dansstilar som tex merengue, reggaeton, salsa och cumbia.

Kursen är på tolv tillfällen och lektionerna är 45/60 minuter långa.

På passet behöver du ha mjuka kläder som är lätta att röra sig i, du behöver också ha med dig en vattenflaska. Kursen avslutas med en stor dansshow! 

Åldersindelning:

810 år

1113 år

 

SHOWEN
I slutet av varje termin får barnen dansa sin uppvisningsdans som de har tränat på hela terminen. Vår ambition är att skapa en härlig upplevelse för både barn och publik. Vi vill att barnen ska få känna hur det är att stå på en ”riktig scen” med professionellt ljud, ljus och inramning. För att kunna skapa detta behöver vi ta ut en biljettavgift (biljettavgiften brukar ligga på mellan 40-90 kr/pers) som endast täcker extrakostnaderna. 

HUR BOKAR JAG MIG?

Du bokar dig på din Nordic Wellness klubb - antingen på plats i receptionen eller via telefon (telefonnummret hittar du under respektive klubb). Du väljer om du vill betala i reception eller på faktura.

Priser:

Aktiv medlem på Nordic Wellness: 995:-

Icke medlem på Nordic Wellness: 1095:-

 

Avbokning: Avbokning sker direkt till receptionen på din Nordic Wellness klubb. Avbokar du innan kursstart återbetalats hela beloppet.

Det går också bra att testa på första lektionen, avbokar du dig innan andra lektioner får du hela beloppet tillbaka - förutom 200 kronor.

 


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna