NW Barn Ungdrom Start

Barn och ungdom

NYHET HÖSTEN 2022
Tigern Teo välkomnar alla barn och ungdomar till höstens roligaste träning – dans, yoga och gymnastik! Alla träningssugna i åldrarna 2-14 år kommer få släppa loss och ha kul på Nordic Wellness runt om i hela Sverige. Kursstart i augusti/september. 

BARNTRÄNING
Nordic Wellness erbjuder träning och aktiviteter för hela familjen – självklart ska även barnen få träna! För de minsta i åldrarna 2-8 år har vi JUNIOR DANCE, JUNIOR GYMPA och JUNIOR GYMNASTICS med vår maskot Tigern Teo. För barn och ungdomar i åldrarna 6-14 år har vi JUNIOR YOGA och MOVE IT. 

Titta på vårt schema och boka online.

UNGDOMSTRÄNING
Du som är mellan 11-12 år tränar tillsammans med målsman både på våra gym och på våra gruppträningspass. Från dagen du fyller 13 år kan du träna själv. 

Personer under 18 år måste ha en myndig person som står för autogirot – denna person måste vara med då abonnemanget tecknas (gäller alla medlemskap inklusive prova-på-kort). Lokala avvikelser kring åldersgräns förekommer.

BARNKALAS
Födelsedagskalas på någon av våra Family Fitnessklubbar? Javisst!
Ni kommer till pyntad sal under två timmar med personal som fixar all planering, underhållning, mat och presentöppning. Lättare mat som korv med bröd, glass och saft serveras och alla barnen får varsin gåva med sig hem. Kalaset avslutas dessutom med Tigern Teos favoritdans! Vårdnadshavare till alla kalasdeltagare bjuder vi på fri träning i gymmet under tiden kalaset pågår. För bokning av kalas, kontakta din klubb.


NW Barn Ungdrom Junior Dance

Junior Dance

Junior Dance är en dansskola med grunden i streetdance. Vi dansar till populära barnlåtar på svenska och engelska. Rekvisita används för att göra lektionen levande och rolig.

Läs mer
NW Barn Ungdrom Junior Gympa

Junior Gympa

På Junior Gympa lär vi oss grunderna i gymnastik. Vi lär oss bland annat hoppa, rulla, balansera, kullerbyttor och hjula. Rekvisita används för att göra lektionen levande och rolig.

Läs mer
NW Barn Ungdrom Junior Gymnastics

Junior Gymnastics

Junior Gymnastics är en blandning av akrobatik, funktionell träning, cheerleading och gymnastik. Vi lär oss bland annat stå på händer, hjula, fristående och akrobatiska övningar.

Läs mer
NW Barn Ungdrom Junior Yoga

Junior Yoga

Junior Yoga är ett yogakoncept för barn där vi på ett lekfullt sätt tränar rörlighet, kroppskontroll och styrka. Vi över på yogaflöden, balans, core och benstyrka, men även andning och nedvarvning.

Läs mer
NW Barn Ungdrom Moveit

Move IT

MOVE IT är en dansskola med grunden i streetdance. Vi dansar till populära låtar och varje termin har olika teman som bjuder in till olika dansstilar.

Läs mer

Schema Barn och Ungdom - Boka online

Vi på Nordic Wellness har idag mer än 2 000 barn och ungdomar som dansar, yogar och zumbar hos oss varje vecka på någon utav våra klubbar! Vill du också vara med? Boka online.

Läs mer