Grupptraning_Cykling_01_B6D7466.jpg

CYKEL WATT

På utvalda klubbar har vi utvecklat vår cykelträning genom att skaffa cyklar med wattmätare – ett enkelt, effektivt och roligt sätt att göra din träning mätbar och mer effektiv. Enkelt förklarat är det som skiljer Cykel Watt-passen från övriga cykelklasser att du använder wattmätaren på cykeln som bara du ser. Mätaren ger dig möjlighet att se vilken effekt du tränar på, ett tydligt sätt att få ut resultatet av din dagsform. Detta ger dig möjligheten att faktiskt bli bättre och utvärdera/jämföra din träning från gång till gång. Testa att ta din cykling till en ny nivå och ta reda på hur hårt du verkligen tar i! Cykel Watt passar alla – nybörjare som vana deltagare.

  Få ut mer av din träning

  Halsobloggen

  Välkomna till Nordic Wellness Hälso-Blogg

  Här kan du läsa det senaste inom kost, hälsa och välmående. Genom att följa oss får du ta del av information om vad som är bra och näringsrik mat, hur du lyckas gå upp eller ner i vikt och allmänna råd för att uppnå och bibehålla hälsa.

  TILL HÄLSO-BLOGGEN

  PT-BLOGG_306X160

  Välkomna till Nordic Wellness PT-blogg

  Här finner du mängder av information och tips kring träning i alla dess former. Bloggen är skriven av Nordic Wellness duktiga instruktörer, personliga tränare, sjukgymnaster och osteopater - alla med sin unika nisch och träningserfarenhet.

  TILL PT-BLOGGEN


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna