Månadens erbjudande

nutramino heat
– 3 för 2

Läs mer här

  

Grattis Linköping!

Snart är det dags för öppningen av Nordic Wellness Tornby den 9 Januari 2017.

De 300 första på plats får chansen att teckna gymkort för endast 99:-/mån!

Välkommen

Grattis Linköping!

Tornby Handelsgårdar i Linköping är till ytan Sveriges näst största handelsområde. Här öppnar vi Nordic Wellness Linköping Tornby, ett 2200 kvm stort gym med allt du behöver för att ta din träning till en ny nivå.

Den 9 januari 2017 kl 10:00 är det äntligen dags för oss att slå upp portarna till vår första klubb i Linköping. Det blir en stor klubb på 2500 kvm som kommer att fyllas med spännande gruppträningspass och den senaste utrustningen. 

Vi kommer ha 3 gruppträningssalar, en crosscage och barnpassning i Kidz Club.

Vi kommer att fortsätta fylla på med information här om vår nya klubb, så se till att hålla utkik för mer spännande nyheter!

Senaste nytt

linkopingstor.jpg

Nya ritningar över Nordic Wellness Linköping Tornby!

Publicerat: av Nordic Wellness Linköping

I januari öppnar Nordic Wellness Linköping Tornby, men redan nu får ni en försmak över hur det kommer att se ut. Som ni ser kommer det att vara ett fullsmockat gym som ni kommer att få möjligheten att träna på inom kort!

 

 


intrinity_nyhetsbild.jpg

In-Trinity – Nytt träningskoncept till Nordic Wellness

Publicerat: av Nordic Wellness

Träningskonceptet och redskapet In-Trinity öppnar upp helt nya dörrar för både flexibilitet och effektiv styrketräning. Nordic Wellness är först i Sverige med att ta in det nya konceptet, signerat Spinning-grundaren Johnny G och Matrix.

Idén till In-Trinity fick Johnny G från när han låg på en kulle av gräs intill en flod i Brasilien. Samtidigt som han låg där och började sträcka ut sig själv slogs han av tanken att om han kunde föra sina händer under jordens så skulle han kunna utöka sin rörelse och nå djupare än marken skulle tillåta. Tankarna formades till en idé, som slutligen formades till det unika redskapet som vi nu väljer att ta in till Nordic Wellness.

Redskapet kommer att användas under speciellt utformade pass där vi nyttjar brädan till fullo för att bli öka vår flexibilitet och styrka. Kolla in filmen nedan så kommer ni snabbt inse hur träningskonceptet kommer att skapa nya möjligheter för din träning.

Mer information kommer om framtida klasser och vilka klubbar In-Trinity kommer att finnas på.
Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna