Nya maskiner på plats

Publicerat: av

ÄNTLIGEN är våra nya maskiner på plats i gymmet. Två half rack, en smith och ett dips/chins podie finns nu i gymmet. En liten ommöblering gjordes för att få plats med allt så nu är all kondition samlad på ett och samma ställe. VÄLKOMNA in och testa!


Nya maskiner

Publicerat: av

Igår landade två nya crosstrainers här på Quality. Allt för att ni ska kunna komma igång med konditionen på bästa sätt såhär efter jul och nyår. VÄLKOMNA in och testa! 


Öppet hus

Publicerat: av

Under vecka 4 bjuder vi på Nordic Wellness Quality in till öppet hus! Ta med dig vännerna och familjen och träna tillsammans. Medlemmar som icke medlemmar är varmt välkomna under bemannade öppettider. Vi bjuder på spännande erbjudanden, roliga utmaningar och en hel vecka tillsammans. Perfekt för dig som känner dig osäker och vill testa gymmet innan du tecknar upp dig! Hoppas vi ses. 


Spinningcyklarna igång

Publicerat: av

Äntligen är spinningschemat igång och rullar igen. Efter en del strul med systemet ligger nu ett nytt schema för spinningcyklarna uppe och rullar. Varje hel timme startar en ny klass och då är ni varmt välkomna in till oss för ett svettigt pass! 


Nya maskiner

Publicerat: av

Nya maskiner är beställda till oss på Quality. Äntligen ska vi få hit en smithmaskin samt en half rack. Superkul tycker vi! Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna