Almedal fyller 15 år!

Publicerat: av Nordic Wellness Almedal

Den 5/3 firar vår superklubb hela 15 år. Detta ska givetvis firas med pompa och ståt. Denna dag öppnar vi upp dörrarna för alla, vilket innebär att även icke-medlemmar är varmt välkomna. Det kommer att bjudas på svettiga gruppträningsklasser, gratis smakprover från våra leverantörer, tårta, tävlingar och massor av annat kul. Utlottningar och priser kommer att delas ut till ett värde av hela 50 000kr!

Denna dag finns även vårt team med Personliga Tränare på plats. Dagen till ära står även In Body vågen hos oss, där du kan mäta bland annat kroppsmassa. Detta görs tillsammans med en personlig tränare och priset kommer att vara kraftigt rabatterat denna dag.

Givetvis kommer det även att delas ut massvis av goodiebags som är fyllda med spännande produkter ur vårt eget sortiment. Och vem vet? Kanske det slinker ner ett årskort eller två...

Det blir en födelsedag vi sent skall glömma, så ta med dig alla nära och kära, ni är varmt välkomna på fest hos oss den 5/3!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Julkampajen har dragit igång!

Julen har kommit tidigt till oss på Almedal med massa fina erbjudanden! 10-klippkort till halva priset, kan det bli bättre än så?!! Passa på att köp en julklapp till en vän eller familjemedlem eller varför inte en tidig julklapp till dig själv?!!🎁