Gyminfo!

Publicerat: av

Äntligen erbjuder vi er gyminfo på klubben! Från och med 17/7 11:15 är det igång och du bokar din plats via appen eller i receptionen. Du behöver inte ha gruppträning i ditt medlemskap för att boka dig, hur bra?!

Vad är gyminfo?
En personlig tränare visar dig runt i gymmet och svarar på dina frågor gällande träningen i våra gym. Du kommer ombytt och får testa olika grundläggande övningar i gymmet samt får hjälp med tekniken i de olika övningarna. Dessa kan du sedan använda till ett enklare grundprogram. Passar dig som är nybörjare i gymmet och behöver hjälp med att komma igång.


NY BELYSNING

Publicerat: av

Hela klubben har fått sig ett nytt lyft med ny belysning! Vad tycker ni? Kom gärna med feedback! 


NY VARUAUTOMAT

Publicerat: av

Nästa vecka anländer våra nya varuautomater som kommer erbjuda ett bredare utbud av kost! Swish kommer även att finnas som ett betalningsalternativ!


Herrarnas dusch renoveras 16-17 maj

Publicerat: av

Under torsdag och fredag v.19, 16-17 maj, kommer herrarnas dusch vara under renovering och därför vara obrukbara.


Barnens Dag

Publicerat: av

Barnens dag 11 maj

Kom och dansa med oss på Barnens dag i Göteborg nu på lördag den 11 maj. Vi kommer finnas till på Domkyrkoplan och köra tre klasser:

10.00 - 10.20 2-3 år
10.40 - 11.00 4-5 år
12.00 - 12.20 6-8 år

Alla är välkomna att deltaga, vi kommer dela ut ballonger till alla barn och vår maskot Leo kommer kika förbi. Är du intresserad av att anmäla dig till höstens termin av Born to move kommer det även finnas möjligheter till det.

Vi ses på Barnens dag 😃Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna