09 PT Kampanj Insta

PT Dag med Tävling och gratis PT styrkepass

Publicerat: av

På onsdag den 27 oktober kör vi lite extra skoj på vår klubb med temat styrka och PT. Under hela eftermiddagen kommer vi ha lite provsmakningar från Nocco och Barebells!

16.45 startar vår första klass där vår PT Klara kommer gå igenom Marklyft och benböj. Detta kommer vara helt kostnadsfritt, det gäller bara att vara först till kvarn genom att boka sig via vår app på onsdag. Det finns 4 platser på varje klass. Klara kommer att visa och även titta på er individuellt för att ge dig personliga tips och tricks för att kunna utföra dessa SUPER övningar korrekt. 

17.45 startar klass nummer 2 och är ett likadant som klassen innan. Var först med att boka dig. 

18.30 startar vår styrketävling i BÄNKPRESS! Här droppar ni in om ni vill vara med och tävla, ingen föranmälning behövs. Killar kör på 60% av sin vikt och tjejer på 40% av sin vikt. Det är flest antal reps som gäller och vi har ett pris för flest antal reps för tjejer och en för killar. Pris: 1 st PT timme (Kan även ges bort) samt en goodie bag. 

Under hela kvällen kommer ni att kunna svara på vår Quiz/Tipsrunda med kluriga frågor om Nordic Wellness, klubben och vår personal och verksamhet. Vinnaren får vår PWO från Tyngre samt en Goodiebag!

 

Dessutom så har vi självklart rabatt på de som köper PT timmar denna dagen! 

 

VARMT VÄLKOMNA


Inbody Bild (1)

PT Dag med In Bodyvägningar

Publicerat: av

Onsdagen den 8 september kommer vi ha vår In Body våg på plats hela dagen för drop in bokningar 99 kr (Ordinarie pris 195 kr). På plats kommer även vår PT Klara finnas. Hon genomför vägningen på er och vill ni ha hjälp att förstå ditt resultat så kommer hon hjälpa dig med det. 

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp och ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Detta är ett utmärkt tillfälle att även köpa på sig ett 3-timmar PT paket för enbart 1495 kr vilket normalt sätt kostar 2025 kr!!


Äntligen är Bodybalance tillbaka

Publicerat: av

På lördag den 28 augusti kör vi igång med Bodybalance på Hyllie igen. Ett koncept som varit efterfrågat av många sen sista klassen kördes för några år sen.

Vår nya instruktör Anna har utövat Bodybalance i flera år som instruktör men det blir första gången som hon kommer göra det på vår klubb Hyllie. Vårt tips är att boka er till Bodypump 60 klockan 09.00 ledd av Sarah eller Mie som kör varannan vecka- för att direkt efter varva ner och stretcha ut med Anna i en härlig Bodybalance klass på 45 minuter direkt efteråt. VILKEN HÄRLIG KOMBO! Sen är det bara att fortsätta helgen, taggad som aldrig förr! 

Vad är Bodybalance? Det är en blandning av flera spännande koncept som Yoga, Tai Chi och Pilates. Det är inget svårt, rörelserna är enkla och instruktören leder dig igenom varje delmoment. Bodybalance har till syfte att styrka din kropp samt öka din flexibilitet. Ja, förutom att ge dig en härlig stund för att varva ner med skön musik så klart. 

Varmt Välkommen!


Utomhuspass och tidiga morgonpass

Publicerat: av

Hela sommaren kommer vi köra härliga utomhuspass. 

På onsdagar 09.45 kör Nina ett pass som är anpassat så att både senioren och ungdomar kan vara med. Nina har alternativ till alla övningar så att alla kan vara med oavsett nivå. 

På söndagar kör Catherine löpning 09.15 och direkt efter det kör hon en Challenge 10.15. 

Till utomhuspassen möts vi alltid vid entren vid klubb Hyllie, Axel Danielssons väg 161. 

Dessutom så har vi nu börjat med HIIT30 för den morgonpigga! Varje Torsdag morgon med Anita! 

 

Varmt Välkomna

hälsar Nina, Catherine och Anita


Bodycombat Nyhet

Publicerat: av

Nu kan vi glädja er med att berätta att BODYCOMBAT har kommit till klubb HYLLIE! Bodycombat är en kaxig konditionsklass som hämtar inspiration från olika kampsporter. För att det är skoj och för att det är kaxigt. Självklart har du ingen motståndare annat än din egen skugga och viljan! Varje tisdag och lördag kan du nu komma och svettas med vår härliga Bodycombat- fighter Laurita! Varmt Välkomna!Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna