09 PT Kampanj Insta

PT Dag med Tävling och gratis PT styrkepass

Publicerat: av

På onsdag den 27 oktober kör vi lite extra skoj på vår klubb med temat styrka och PT. Under hela eftermiddagen kommer vi ha lite provsmakningar från Nocco och Barebells!

16.45 startar vår första klass där vår PT Klara kommer gå igenom Marklyft och benböj. Detta kommer vara helt kostnadsfritt, det gäller bara att vara först till kvarn genom att boka sig via vår app på onsdag. Det finns 4 platser på varje klass. Klara kommer att visa och även titta på er individuellt för att ge dig personliga tips och tricks för att kunna utföra dessa SUPER övningar korrekt. 

17.45 startar klass nummer 2 och är ett likadant som klassen innan. Var först med att boka dig. 

18.30 startar vår styrketävling i BÄNKPRESS! Här droppar ni in om ni vill vara med och tävla, ingen föranmälning behövs. Killar kör på 60% av sin vikt och tjejer på 40% av sin vikt. Det är flest antal reps som gäller och vi har ett pris för flest antal reps för tjejer och en för killar. Pris: 1 st PT timme (Kan även ges bort) samt en goodie bag. 

Under hela kvällen kommer ni att kunna svara på vår Quiz/Tipsrunda med kluriga frågor om Nordic Wellness, klubben och vår personal och verksamhet. Vinnaren får vår PWO från Tyngre samt en Goodiebag!

 

Dessutom så har vi självklart rabatt på de som köper PT timmar denna dagen! 

 

VARMT VÄLKOMNA


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna