NordicWellness_Personal.jpg

Nordic Wellness söker mystery shoppers

Publicerat: av

Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 155 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss!

Just nu drar vi igång Mystery Shopping runt om i region mellansverige och söker därför personer som vill vara med och betygsätta service och kvalitet vid ett besök hos oss på Nordic Wellness i följande städer:
Linköping, Norrköping, Nyköping, Norrtälje, Stockholm, Eskilstuna, Barkarby, Uppsala och Haninge

Uppdraget går ut på att besöka en av Nordic Wellness anläggningar i din stad, agera befintlig eller potentiell kund och sedan återrapportera ett antal frågor från ditt besök. Rapporteringen görs enkelt via en webbportal där du på några minuter ger din feedback. Vi ser att du som söker är minst 18 år, förstår svenska i tal och skrift och att du har ett bra pokerface.

Intresseanmälan görs till ms@nordicwellness.se, där du också anger vilken ort som passar dig bäst.
Sista ansökningsdag är den 29/10 - 2017 men skicka gärna in din anmälan direkt då urval görs löpande.

Vi förväntar oss att du kan genomföra undersökningen under oktober/november. Ersättning utgår med en månads fri träning.


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna