Familjeträning på sportlovet!

Publicerat: av Stockholm Alvik Strand

Tjoho! V.9 vankas det sportlov och det firar vi med familjeträning!


Ny klass i gruppträningschemat!

Publicerat: av Stockholm Alvik Strand

NYHET! Från och med 17/2 kör vår instruktör Hanna B en 30min HIIT-klass varje torsdag kl. 17:00.


Nya maskiner påväg in till gymmet!

Publicerat: av Januari

Kära medlemmar, vi kommer inom snar framtid få in en helt ny Easy Chin Dip, en Lying Leg Press samt en Hipthruster. Håll ögonen öppna!


Magnus_fb_final.jpg

Nordic Wellness stödjer Mustaschkampen

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största träningsverksamheter med över 120 klubbar runt om i landet. Här tränar idag över 200 000 människor som alla har egna mål med sin träning och hälsa. Det är tillsammans med dem vi skapar ett gemensamt mål och spänner musklerna för att lyfta Mustaschkampen.

– På ett eller annat sätt påverkas vi alla någon gång i livet av cancer, oavsett om det är vi själva som drabbas eller någon i vår närhet. Det känns helt självklart för mig som VD på ett friskvårdsföretag att göra vad jag kan för att minska antalet drabbade och bidra med pengar till forskningen. Därför ställer Nordic Wellness upp i Mustaschkampen 2016, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Mustaschkampen är en årlig kampanj som pågår under hösten/vintern till förmån för prostatacancer, idag Sveriges vanligaste cancerform. Syftet med kampanjen är att samla in pengar till forskning om sjukdomen samt driva opinionsbildning för en bättre prostatacancervård. Den uppmanar dessutom alla män över 45 år att genomföra en PSA-undersökning.

– Vi är jätteglada att ha fått med Nordic Wellness som en av våra huvudsponsorer då vi i årets kampanj även fokuserar på mäns hälsa. Män motionerar mindre än kvinnor och har en mindre hälsosam livsstil. Det vill vi ändra på, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

Läs mer om Mustaschkampen här


intrinity_nyhetsbild.jpg

In-Trinity – Nytt träningskoncept till Nordic Wellness

Publicerat: av Nordic Wellness

Träningskonceptet och redskapet In-Trinity öppnar upp helt nya dörrar för både flexibilitet och effektiv styrketräning. Nordic Wellness är först i Sverige med att ta in det nya konceptet, signerat Spinning-grundaren Johnny G och Matrix.

Idén till In-Trinity fick Johnny G från när han låg på en kulle av gräs intill en flod i Brasilien. Samtidigt som han låg där och började sträcka ut sig själv slogs han av tanken att om han kunde föra sina händer under jordens så skulle han kunna utöka sin rörelse och nå djupare än marken skulle tillåta. Tankarna formades till en idé, som slutligen resulterade i det unika redskapet som vi nu väljer att ta in till Nordic Wellness.

Redskapet kommer att användas under speciellt utformade pass där vi nyttjar brädan till fullo för att bli öka vår flexibilitet och styrka. Kolla in filmen nedan så kommer ni snabbt inse hur träningskonceptet kommer att skapa nya möjligheter för din träning.

Mer information kommer om framtida klasser och vilka klubbar In-Trinity kommer att finnas på.




Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna