100% REN HÅRDTRÄNING

Publicerat: av

Dopning är idag utbrett över hela landet. Framför allt är det anabola steroider som brukas för att snabbt bygga "superkroppen". I en tid då vi matas med bilder på hur vi förväntas se ut, och där kroppen blivit en statussymbol, blir förbjudna preparat ett allt vanligare "quick fix" i jakten på större muskler eller mindre fett.

Vecka 41 är det därför nationell uppmärksamhetsvecka mot doping. 

Vi på Nordic Wellness Växjö Norremark är med i nätverket PRODIS som står bakom arbetsmetoden 100% REN HÅRDTRÄNING. 100% Ren Hårdträning syftar till att minska användningen av och tillgången på anabola androgena steroider och andra dopningspreparat bland tränande på träningsanläggningar. Detta sker genom att träningsanläggningar utvecklar ett långsiktigt förebyggande arbete mot dopning i samverkan med berörda aktörer på området, framförallt mellan träningsbranschen, polisen, Antidoping Sverige, RF-SISU distrikt samt Länsstyrelsen, kommunen och regionen.

Nordic Wellness Växjö Norremark är ett diplomerat gym vilken innebär att vi:

- Utbildar vår personal kontinuerligt.

- Arbetar aktivt utifrån vår policy och handlingsplan mot doping.

- Har ett bra samarbete med polisen och andra gym i länet. 

 

En antidopingpolicy har framtagits för att vi tillsammans med våra kunder ska få tyngd i antidopingarbetet. Det innebär att alla som vill träna på Nordic Wellness automatiskt ingår i ett avtal mot doping.

 

Här kan du läsa mer om doping och 100& REN HÅRDTRÄNING. 

https://www.renhardtraning.com/

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna