Nya Öppettider för Medlemmar

Publicerat: av Vellinge Södra

Från och med 2021-01-01 kommer vi ha öppet för medlemmar mellan 05:00 och 23:00! Bemannade tider kommer tillsvidare fortsätta se ut som de gör:

  • Mån-Tor: 14:00 - 19:30
  • Fre: 10 - 16
  • Lör: 10 - 14
  • Sön: 14 - 17

 

Genom att ändra öppettiderna från dygnet runt, till en lite mer begränsad men ändå generös och relevant tidsram, hoppas vi på att det kommer vara mycket mer ordning och reda på gymmet när du kommer och besöker oss. 

Det innebär att du som medlem är välkommen precis som vanligt, fast du kommer in mellan 05:00 och 23:00. Mellan dessa tidpunkter använder du ditt kort när det är obemannad för att låsa upp dörren. Är det bemannat är dörren upplåst, vi kan hälsa på varandra, och du blippar ditt kort på väggen under vår bokningsskärm för att visa att du är medlem innan du går vidare förbi receptionen.

Vi önskar dig ett härligt träningspass hos oss på Vellinge Södra!


Rum till uthyrning

Publicerat: av Vellinge Södra

Vi har ett ledigt rum till uthyrning på Vellinge Södra. Rymligt, med bord och stolar, diskbänk, skåp, samt ett duschrum i anslutning. Har en egen ingång, Wi-Fi och eluttag för att möta olika behov; ha möte med ditt företag, ta emot kunder för massage, osv. Vid intresse eller för mer information kontakta platsansvarig på lili.lang@nordicwellness.se


TryOutWeek: Tisdag på Vellinge Södra

Publicerat: av Vellinge Södra

Tisdagen den 27/10 ligger flera extra-insatta 30-minuters klasser på schemat! Det är nämligen TryOutWeek på Nordic Wellness och det handlar om att du ska få möjlighet att prova på så mycket det bara går av det vi har att erbjuda på gruppasshemat - fast komprimerat under en och samma dag. Kul va? 

Samtliga av passen går att boka sig på i appen eller på webben om du är medlem eller har någon typ av provperiod aktiv. Är du inte medlem kan du ta en av våra 2 reserverade drop-in-biljetter 30 min innan passet. Eller se om du kan ta en provvecka så snart som möjligt så att du kan boka dig helt enkelt.

Det är dessutom Öppet Hus vilket innebär att det är fritt fram att prova på gymmet om gruppass inte är för dig. Ta med någon du vill träna med! Denna dag är alla välkomna. 

Vi ses! 


Nytt pass: Rörlighetsträning

Publicerat: av Vellinge Södra

Vi har börjat med rörlighetsträning på Vellinge Södra!

Torsdagen 15 Oktober kör vi igång med Vellinge Södras första rorlighetsträning - därefter finner du detta koncept på vårt schema varje torsdag. Marie kommer att guida dig genom enkla övningar som utförs i ett lugnt men dynamiskt tempo. Dessa pass kompletterar både din andra träning och din vardag utanför gymmet. Träning som gynnar alla! 

Passet är perfekt för dig som vill förbättra rörligheten i hela kroppen eller helt enkelt känner dig stel och vill motverka skador som kan förekomma av detta. 

Boka dig i appen eller här på webben!

Vi ses!


6 Nya Löpband!

Publicerat: av Vellinge Södra

Vellinge Södra har bytt ut samtliga löpband till 6 st sprillans nya, läckra löpband från Matrix!

Kom och invig dem med en fin löprunda - den 14/9 firar vi! Ta med dina nära och kära på öppet hus, få en visning runt vår nu större och modernare anläggning, och gå på gruppass för att vara med i utlottning av priser! Ser passen svåra ut? Ingen fara! Vi har lagt in extrapass anpassade för nybörjare.

Varmt välkommen!

 



Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna