Nytt på klubben

Publicerat: av Ystad Dragongatan

Då är vi inne i mars månad, och med en ny månad kommer också nya grejer - i alla fall denna gången! :)  

- Vi har fått inte fler viktplattor till skivstängerna från Leiko som hjälper dig lyfta säkert och smidigt vid tunga lyft. Du hittar dom i gymmet på entréplan vid squat-racken! 

- Bastun är äntligen igång igen! Du kan sätta igång den själv och stannar automatiskt efter 3 timmar. Perfekt nedvarvning efter träningen! I bastun får man vara max en person åt gången, vänligen respektera detta. 

- På gruppträningsscchemat har vi utökat med Les Mills Core. Coreträning är bål- och stabilitetsträning som passar alla. Sebastian kör coreträning med er på måndagar kl. 18.00 och fredagar kl. 17.25. Boka gör du smidigt i appen. 

- Vi är igång med vår barn- och ungdomsträning på söndagar! Born To Move som är för 2-7 åringar och Move it för de äldre barnen till 13 år. 
Det finns fortfarande platser kvar i 2-3 års gruppen med förälder och i Move It-gruppen 8-13 år om man vill börja dansa! 

- Öppettiderna i receptionen har också ändrats. Numera är vi bemannade 12-20 måndag - torsdag, 8-16 på fredagar, 9-13 på lördagar och 11-17 på söndagar.
Gymmet är som vanligt öppet dygnet runt för medlemmar! 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

hej