Julklapp2019_web.jpg

JULKLAPPEN 2019

ÅRETS JULKLAPP FRÅN NORDIC WELLNESS 

I år ger vi värme och kärlek till de som verkligen behöver det.

Vi har valt tre organisationer som får 100 000 kronor var för deras viktiga arbete.

 

BARNCANCERFONDEN

100 000 kronor går till Barncancerfondens arbete för att bekämpa barncancer och se till att drabbade och deras familjer får den vård och stöd de behöver. Verksamheten fokuserar på att samla in pengar till barncancerforskning och stöd till de familjer som varje år drabbas av ett cancerbesked.

Läs om deras arbete här

 

SUICIDE ZERO

100 000 kronor går till Suicide Zero och deras kamp för att radikalt minska de cirka 1500 självmord som begås i Sverige varje år. Organisationen arbetar för att minska tabun kring självmord och psykisk ohälsa genom att öka politikers och beslutsfattares kunskap, och ge dem konkreta lösningar på vad de måste göra för att förebygga självmord.

Läs om deras arbete här

 

NATURSKYDDSFÖRENINGEN

100 000 kronor går till Naturskyddsföreningen som är en ideell förening för naturskydd och miljövård. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden och har funnits i över hundra år. Idag har Naturskyddsföreningen fler än 231 000 medlemmar som tillsammans vill förändra världen till det bättre.

Läs om deras arbete här

 

BONUS: GULDSPONSOR TILL RAV

Nordic Wellness går även in som Guldsponsor till Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödande. Deras syfte är att verka stödjande och opinionsbildande för att anhöriga och andra närstående till dem som har mördats, eller kan antas ha blivit dödade genom våldsbrott, skall få ett bättre stöd från både omvärld och samhälle.

Läs om deras arbete här


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna