Nordic Wellness Nr 6 2022 Omslag Ny

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

När jag halkade in i denna bransch för 25 år sedan med ett endaste gym kunde jag inte drömma om att ci skulle växa till över 300 klubbar. Bara nu under det senaste halvåret har vi öppnat runt 20-talet och fler är på gång.

Men även människorna har blivit fler. Idag är våra medarbetare cirka 4.500 till antalet och våra medlemmar är i skrivande stund över 410.000.

Nordic Wellness har blivit en folkrörelse och den ledande spelaren inom träning och friskvård i landet, ja troligen i hela Norden.

Men tro inte att vi nu lutar oss tillbaka. Vi fortsätter målmedvetet på vår resa och nästa hållplats är 350 klubbar, december 2025. En av de senaste klubbarna är Sundbyberg Park som får sin premiär i början av november. Och klubben är i gott sällskap både i sitt närområde och i Stockholm i stort. Göteborg har länge varit vårt starkaste fäste, men i och med vår kraftiga expansion i huvudstaden håller faktiskt Stockholm ledartröjan med sina 56 klubbar och fler är på väg.

För att lyfta våra duktiga instruktörer som kör våra egna träningskoncept lanserar vi talangtävlingen NW Sensation på sju orter med start i början av 2023. Då gäller det att maxa sitt program inför en jury och i potten ligger

både fina priser och en plats i vår utbildningsstab.
I förra numret kunde du läsa om
vår nya partner Frölunda HC och i detta har vi en personlig intervju med kaptenernas kapten Joel Lundqvist. 40 år fyllda är han SHL:s äldsta spelare, men han har inga planer på att lägga

skridskorna på hyllan.
Nordic Wellness hade inte fungerat utan alla duktiga

medarbetare. Bland våra PT:s finns David Lindqvist på Kongahälla. Trots få år i yrket håller han en bronsplats som den mest bokade PT:n hos oss. Och han bjuder både på sin hemlighet och några nyttiga övningar.

Men det blir mer hockey. Vi åker till Jönköping och kollar in HV71:s partnerträning och får känna på vilken förenande effekt en idrottsklubb kan få för både samhälle och näringsliv.

Avslutningsvis tar vi ett snack med TV-profilen och NW-medlemmen Rickard Sjöberg. I Postkodmiljonären är han ett välkänt ansikte, men vad många inte vet är att han även är svensk mästare i en inomhusgren.

Magnus Wilhelmsson,
VD Nordic Wellness

Läs hela numret här!

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna