Öppningserbjudande

De 300 första får teckna gymkort för 99 kr/mån Autogiro* eller gymkort 999 kr för ett helt år!

Om Klubben

GRATTIS STAFFANSTORP! 

I september 2022 öppnar Nordic Wellness nya storsatsning, en toppmodern multisportsarena, i Staffanstorp på hela 4.400 kvm. Idrottsföreningar, privatpersoner och företag får full tillgång till anläggningens toppmoderna träningsanläggning med det senaste inom gymvärlden samt fartfyllda gruppträningsklasser. Vi kommer även att erbjuda er en fullskalig idrottshall samt fem padelbanor. 

Den 800kvm stora idrottshallen med 7 meters takhöjd kommer ge möjligheten att utöva, handboll, basket, vollyboll, badminton och tennis. För gymnastik finns det gott om utrustning, såsom mattor, romerska ringar, ribbstolar och mycket annat! Givetvis finns det en bra ljudanläggning och resultattavlor för bästa sportupplevelsen!

Vår personal står till ert fulla förfogande till att skräddarsy ett upplägg som passar just er, både enskilda aktiviteter men även bokningar över längre tid. Vi kommer att hyra ut vår fullt utrustade idrottshall till föreningar, företag och privatpersoner måndag-fredag kl. 16.00-22.00 samt under hela helgerna. 

Följ oss gärna på Instagram, nordicwellnessstaffanstorp, för löpande info fram till vår premiär.

För bokningsförfrågan kontakta vår företagssäljare Anton Granberg på anton.granberg@nordicwellness.se för att redan nu säkra din plats på södra Sveriges modernaste multisportsarena!

Nu ser vi till att fylla anläggningen med skratt, gemenskap och fantastiska minnen. Och en och annan framtida världsstjärna!

Fri parkering precis utanför!

 

Vårt utbud

Personlig tränare

Gruppträning

Gym

Fria vikter

Padel

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Träning och maskiner

Funktionell yta

Crosscage

Fria vikter

Crosstrainer

Löpband

Rodd

Cyklar

Trappmaskin

Träningsformer

Personlig tränare

Gruppträning

Vr training

Gym

Padel

Generellt

Skåp - Kortlås

Rullstolsanpassad dush

Rullstolsanpassad WC

Kosttillskott

Rack bollautomat

Bokningssystem

Efter träning

Bastu

Solarium

Café

Visa alla
Dölj utbud