07_730x400_tjanster.jpg

Tjänster

Här har vi har samlat våra tjänster inom hälsa och välmående hos oss på Nordic Wellness.

Att behöva hjälp med kroppen är helt normalt, men att behöva leta runt efter rätt hjälp är tidskrävande och ibland svårt.

Vi på Nordic Wellness har samlat många olika verksamheter i våra lokaler, för att du ska få ett mångsidigt stöd i din träning. Till exempel har vi barnpassning i vår Kidz Club, Sol och relax-avdelningar, badkort, personlig träning, rehab och möjligheten att ta fram information om din kroppssammansättning.


07_306x160_PT.jpg

Personlig träning

Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina mål, ger dig ny inspiration och tar din träning till en ny nivå. Investera i dig själv och din hälsa tillsammans med någon av våra licenserade personlig tränare.

Läs mer
09_306x160_pt-online.jpg

PT-online

Vill du träna hemma, utomhus eller på gymmet? Din PT planerar efter dina önskemål och förutsättningar, och coachar dig online!

Läs mer
07_306x160_bli_medlem.jpg

Bli medlem

Läs mer
07_306x160_kidz_club.jpg

Kidz Club

På Kidz Club kan ditt barn vara under tiden som du tränar i lugn och ro.

Läs mer
KROPPSAMMANSATTNING_306x160.jpg

Kroppssammansättning

Mät din sammansättning med den senaste tekniken hos oss.

Läs mer
07_306x160_rehab.jpg

Rehab

Vi hjälper dig att hålla balansen! Nordic Wellness rehab erbjuder dig professionella undersökningar och behandlingar som stöds av socialstyrelsens riktlinjer.

Läs mer
badsidan_ratt.jpg

Badkort

Gillar du att simma eller bada och bor i Göteborg?

Läs mer
utbildning_meny.jpg

Utbildning

Vill du ta ditt träningsintresse vidare och utvecklas och inspireras av Nordic Wellness utbildningsteam. Funderar du på att bli gruppträningsinstruktör och sprida träningsglädje till andra eller vill du öka din kunskap och motivation till din träning? Här har vi samlat alla våra utbildningar.

Läs mer