UTBILDNING GRUPPTRÄNING.jpg

UTBILDNING GRUPPTRÄNING

Vill du ta ditt träningsintresse vidare och utvecklas och inspireras av Nordic Wellness utbildningsteam. Funderar du på att bli gruppträningsinstruktör och sprida träningsglädje till andra eller vill du öka din kunskap och motivation till din träning?

Träning och hälsa är en spännande och inspirerande bransch i ständig utveckling. Våra utbildare har ett brinnande intresse för gruppträning och för att utbilda. De har en gedigen utbildning och erfarenhet från instruktörsyrket och är mycket kompetenta och engagerade i gruppträning. Nordic Wellness erbjuder ett brett utbud av gruppträningsutbildningar för dig som vill utvecklas och brinner för gruppträning.

Efter genomförd utbildning har du de nycklar och kunskap som behövs för att ta steget till världens roligaste jobb som gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness eller komma vidare i din egna personliga utveckling med din träning. Läs mer om våra olika utbildningar och koncept nedan och våga ta steget  in i tränings och hälsobranschen.

Årets utbildningskalender

Ansök om att bli instruktör

 


UTBILDNINGSTEAM.jpg

UTBILDNINGSTEAM

Mer information kommer.

Läs mer
CYKEL.jpg

Cykel

Träning på cykel i cykelsal, för att bli instruktör i detta behöver du regelbundet ha tränat cykelklasser.

Läs mer
BOOTYSTEP.jpg

BOOTYSTEP

BOOTYSTEP är en rolig och effektiv styrke- och konditionsklass. Vi varvar styrkelåtar med fokus på rumpa och lår med konditionslåtar på stepbrädan.

Läs mer
MAMA MOVE.jpg

Mama Move

Skonsam träning som fokuserar på återträning av mag- och bäckenbotten- muskulatur samt både kondition och styrka för hela kroppen som förberedelse för att återgå till vanlig träning.

Läs mer
FIGHT.jpg (1)

FIGHT

Efter denna utbildning kan du instruera i FIGHT och FIGHT Impact. Du bör ha tränat FIGHT/BOX/KAMPSPORT eller liknande tidigare.

Läs mer
CROSSCHALLENGE : CAGE.jpg (1)

Crosschallenge / Cage

Styrketräning, intensitetsträning och uthållighetsträning i cirkelform. Du erbjuds olika passupplägg efter avslutad utbildning.

Läs mer
HIIT.jpg (1)

HIIT

HIIT är högintensiv träning för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen.

Läs mer
YOGA.jpg

Yoga

Passar dig som tränat mycket yoga och/eller BODYBALANCE. Kräver att du tränat yoga regelbundet.

Läs mer
IN-TRINITY.jpg

IN-TRINITY

Rörlighets-, balans- och styrketräning i ett! Träningen utförs på en lutande bräda. Passar dig som gillar yoga/bodybalance.

Läs mer
CARDIO STEP : CARDIO MOVE.jpg

Cardio Step / Cardio Move

Enkla stegkombinationer i atletisk och sportig anda blandas med styrkeintervaller för hela koppen. Enkelt, svettigt och funktionellt!

Läs mer
BOOTYMOVE.jpg (1)

BOOTYMOVE

I BOOTYMOVE fokuserar vi på grym träning för rumpa och lår. Vi använder oss av loopbands och den egna kroppsvikten i ett effektivt och ösigt 30 minuterspass.

Läs mer
CARDIO WALKING.jpg (1)

Cardio Walking

Träning på en walking-maskin i gruppträningssal, för att bli instruktör i detta behöver du regelbundet ha tränat cykelklas-ser.

Läs mer
PULS.jpg

Puls

En 4 timmars utbildning i hur du gör dina klasser mer effektiva genom att arbeta med pulsträning.

Läs mer
rörlighetsträning.jpg

Rörlighetsträning

Dynamisk rörlighetsträning för hela kroppen som förbättrar rörligheten i musklerna kring dina leder vilket kan verka skadeförebyggande, uppbyggande och uppmjukande.

Läs mer