07_475_1297_Om_oss.jpg

Om Nordic Wellness

OM NORDIC WELLNESS

Välkommen till klubben för våghalsar. För ensamvargar. För nya vänner. För de som aldrig ger upp. Och de som är bäst på att börja om. Klubben för mjölksyra. För pannben. Och för träningsvärk. För de som tvekar. De som vågar. Och de som bestämt sig. Välkommen till Nordic Wellness – hela Sveriges träningsklubb.

Vi har kommit långt på vår resa sedan starten på 90-talet och är idag en av Sveriges största gymkedjor sett till antal klubbar – med snart 350 från Luleå i norr till Ystad i söder. Men vi nöjer oss inte här. Vi är ständigt på väg framåt så att vi brett kan möta önskningar om utbud, utrustning och läge. 

Vi tror verkligen på att träning är för alla. De senaste åren har vi adderat padel till vårt utbud samt startat Nordic Wellness premiumkoncept Grand Fitness. Padel hittar du på 21 orter (hela 176 banor) med ännu fler planerade hallar, och Grand Fitness finns idag på två ställen i Göteborg, ett i Stockholm och ytterligare öppningar är på gång i Borås och Malmö.

VÅR MISSION

Våra medlemmar och personal skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans.

VÅR VISION

Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan.

VÅRT MÅL

Nordic Wellness vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Fun, Movement, Strong, Together


Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden.

 

VÅR BRANDSTORY

STARKA RÖTTER

Nordic Wellness startade 1997 i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Här har vi under enkla förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor. Bakom våra framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför lägger vi kraft på att utbilda och stärka vår personal, utveckla våra träningsformer, uppgradera våra maskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till oss.

SNABBT FOTARBETE

Vi vill aldrig stå still eller nöja oss. Det ligger i vår natur att röra oss framåt och utmana. Därför scannar vi ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar. Vår flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att vi vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag. Vi ser det som varje människas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa. Vi vill bidra till det genom ett bredare utbud, fler lokala klubbar och med konkurrenskraftiga priser.

LYHÖRD GEMENSKAP

Idag är vi en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla våra klubbar har samma målbild – vi ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa. Tillsammans med våra medlemmar ska vi och våra licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att vi har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer. Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer vi att lyckas med det.

HÅLLBAR INSPIRATION

Vi tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi skruvar ständigt på nya lösningar för att göra våra lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Nordic Wellness vill vi alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.