SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Den 1:a november 2021 öppnade vi ännu en klubb - Växjö Teleborg! Anläggningen är en premiumklubb på 1200 kvm och erbjuder ett brett utbud av maskiner och redskap för både styrka och konditionsträning i toppklass, gruppträning och så klart massor av träningsglädje! 

På klubben möts du av vår proffsiga och trevliga personal med mycket glädje, passion och värme. Du kan alltid förvänta dig den bästa servicen av oss!

Tillsammans med våra grymma instruktörer ger vi dig en härlig kombination av gruppträningspass. Vår nya anläggning håller mycket hög klass och kvalitet på utrustning och välutbildade samt licensierade instruktörer! Vi har även VR-pass i båda våra gruppträningssalar!

Vårt mål är att aldrig sluta utvecklas, så förberedd dig på ännu fler och nya träningsformer framöver. För dig som vill ha lite extra stöd och peppning med dina träningsmål erbjuder vi duktiga och licensierade personliga tränare.

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper dig personligen att hitta rörelseglädje - för en bättre hälsa. Är du friskvårdsansvarig på ditt företag? Kontakta då vår företagssäljare Mathilda Åklundh, mathilda.aklundh@nordicwellness.se för mer information om våra klubbar i Växjö!

 

 

Vårt utbud

Gym

Gruppträning

Personlig tränare

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Träning och maskiner

Gym

Fria vikter

Cyklar

Löpband

Funktionell yta

Skierg

Crosstrainer

Trappmaskin

Seniorträning

Träningsformer

Gruppträning

Cyklar

Vr training

Generellt

Café

Fri parkering

Efter träning

Bastu

Visa alla
Dölj utbud

Våra personliga tränare

Nyhet i gruppträningsschemat!

Maila vaxjo.teleborg@nordicwellness.se eller ring 010- 155 52 18

Aktuellt / Publicerat den 03 oktober

Läs hela inlägget