SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Välkommen till Växjö Teleborg! Anläggningen är en premiumklubb på 1200 kvm och erbjuder ett brett utbud av maskiner och redskap för både styrka och konditionsträning i toppklass, gruppträning och så klart massor av träningsglädje! 

På klubben möts du av vår proffsiga och trevliga personal med mycket glädje, passion och värme. Du kan alltid förvänta dig den bästa servicen av oss!

Tillsammans med våra grymma instruktörer ger vi dig en härlig kombination av gruppträningspass. Vår nya anläggning håller mycket hög klass och kvalitet på utrustning och välutbildade samt licensierade instruktörer! Vi har även VR-pass i båda våra gruppträningssalar!

Vårt mål är att aldrig sluta utvecklas, så förberedd dig på ännu fler och nya träningsformer framöver. För dig som vill ha lite extra stöd och peppning med dina träningsmål erbjuder vi duktiga och licensierade personliga tränare.

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper dig personligen att hitta rörelseglädje - för en bättre hälsa. Är du friskvårdsansvarig på ditt företag? Kontakta då vår företagssäljare Stefan Karlsson, stefan.karlsson@nordicwellness.se för mer information om våra klubbar i Växjö!

 

 

Vårt utbud

Gym

Personlig tränare

Gruppträning

Barndans

Virtuell träning

Visa utbud

Träning och maskiner

Gym

Crosstrainer

Cyklar

Löpband

Rodd

Funktionell yta

Booty builder

Fria vikter

Skierg

Trappmaskin

Kondition

Träningsformer

Personlig tränare

Gruppträning

Seniorträning

Barndans

Virtuell träning

Crosscage

Ungdomsträning

Spinning

Generellt

Förvaringsskåp - kort

Café

Fri parkering

Dusch

Omklädning

Efter träning

Kosttillskott

Bastu

Omklädning

Dölj utbud