x

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem på Nordic Wellness har du möjlighet att handla förmånligt hos våra partners.

10% RABATT

Toughest

Förbered dig på ett äventyr som du kommer att skryta om länge! Anta utmaningen och upptäck att du är tuffare än vad du tror!

läs mer

15% rabatt

Hyperice

Hjälp din kropp hjälpa dig med Hyperices massageprodukter. Passa på att pröva skillnaden med det här exklusiva erbjudandet. 15% rabatt på massagepistoler, vibrerande foamrollers mm.

läs mer

20% RABATT

Better Bodies

Tillsammans med Better Bodies kan vi erbjuda dig som Nordic Wellness medlem en exklusiv rabatt på allt från Better Bodies. Föredrar du hög eller lågintensiv träning eller behöver du kanske vila upp dig efter en hård vecka. Hos Better Bodies hittar kläder för alla tillfällen!

läs mer

10-15%

Brödernas

Välkommen in till Brödernas! Ryktet säger att vi är bäst i stan. Men rykten är bara rykten, kom in och avgör själv. Vi serverar riktigt goda hamburgare, pizzor och sallader. Vi har i dagsläget 70 restauranger utspridda över hela landet. Hitta din närmaste Brödernas på brodernas.nu

läs mer

Upp till 50% rabatt

Cura

Du tränar hårt och äter hälsosamt, men hur bra sover du? Sömnen är viktig för alla biologiska processer i din kropp och avgörande för ditt träningsresultat. Få en bättre sömn och förbättrad prestation med utvalda produkter från CURA – nu upp till 50% rabatt

läs mer

6 veckor gratis

Nextory

Obegränsad tillgång till e-böcker och ljudböcker direkt från din mobiltelefon eller surfplatta.

läs mer

1 månad gratis + 30%

Mindfulness Appen

Börja din resa mot mindre stress, bättre sömn, ökat fokus och allmänt bättre välbefinnande. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare hittar du guidade meditationer och kurser i olika ämnen som passar just dig på din resa mot en mer närvarande vardag.

läs mer

30% rabatt

Jays

Vad lyssnar du på under träningen? Musik, podd eller ljudbok? Oavsett ditt behov hittar du ett par hörlurar för dig hos JAYS. Till vardags, gymmet eller jobbet.

läs mer

20% rabatt

ICIW

ICIW är ett av Sveriges snabbast växande sportmärken som designar och säljer innovativa, stilsäkra träningskläder för dam och herr. Här hittar du alltifrån kläder till CrossFit löpning och yoga, till accessoarer och träningsredskap.

läs mer

20% Rabatt

Drop Of Mindfulness

Drop of mindfulness är ett well-being brand grundat av prinsessan Sofia och Carolina Pihl i New York 2010. I mer än tio år har vi designat träningskläder för livet med målet att få kvinnor att våga lägga fokus på sig själva och hitta just det de mår bra av  – oavsett vad det ä

läs mer


Stäng
Föregående
Nästa