SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Välkommen till Nordic Wellness Karlstad Campus!

Vi finns med riktigt rymliga lokaler i byggnad 3D på Campus. Vi har gott om parkeringsplatser och ligger lättillgängligt för dig som är bilburen och bor i västra delarna av Karlstad med omnejd (Skattkärr, Alster, Väse). Passa på att nyttja gymmet som ligger på väg till eller från stan och ta handlingen på Välsviken i samma svep.  Åker du buss, så finns universitetets busshållplats bara ett par minuter i väg. Och för dig som bor på Kronoparken, så finns vi en kort promenad eller cykeltur iväg. Nära och lättillgängligt för många helt enkelt!

Hos oss kan du komma in för ett svettigt pass i något av de två gymmen, välja något av alla våra gruppträningspass med våra grymma instruktörer i stora salar, få en härlig cykeltur, ett medryckande danspass eller tufft Bodypumppass genom någon av våra virtuella pass.

Delta på ett härligt seniorpass inne, ibland ute eller bara kika in för en kaffepaus från plugg och jobb. När Du vill lyxa till det lite extra med spakänsla så finns bastus uppvärmda i omklädningsrummen vissa dagar och tider under veckan.

Vi är ett gym för alla, gammal som ung. Till oss kommer träningssugna från världens alla hörn. Är du möjligtvis studerande? Du vet väl om att vi erbjuder studentpriser?

Varmt välkommen in i vår träningsglädje Du också!

Vårt utbud

Gym

Gruppträning

Seniorträning

Crosscage

Café

Visa utbud

Träning och maskiner

Gym

Crosstrainer

Cyklar

Löpband

Rodd

Funktionell yta

Fria vikter

Skierg

Trappmaskin

Träningsformer

Gruppträning

Seniorträning

Uteträning

Virtuell träning

Crosscage

Generellt

Träningsyta

Förvaringsskåp - Hänglås

Café

Efter träning

Kosttillskott

Bastu

Dölj utbud