SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Välkommen till Nordic Wellness Karlstad Campus!

Vi finns med riktigt rymliga lokaler i byggnad 3D på Campus. Vi har gott om parkeringsplatser och ligger lättillgängligt för dig som är bilburen och bor i västra delarna av Karlstad med omnejd (Skattkärr, Alster, Väse). Passa på att nyttja gymmet som ligger på väg till eller från stan och ta handlingen på Välsviken i samma svep.  Åker du buss, så finns universitetets busshållplats bara ett par minuter i väg. Och för dig som bor på Kronoparken, så finns vi en kort promenad eller cykeltur iväg. Nära och lättillgängligt för många helt enkelt!

Hos oss kan du komma in för ett svettigt pass i något av de två gymmen, välja något av alla våra gruppträningspass med våra grymma instruktörer i stora salar, få en härlig cykeltur,ett medryckande danspass eller tufft Bodypumppass genom någon av våra Virtuella pass( inom kort med utökande utbud att välja på!)

Delta på ett härligt seniorpass inne, ibland ute eller bara kika in för en kaffepaus från plugg och jobb. När Du vill lyxa till det lite extra med spakänsla så står våra jacuzzis och bastus uppvärmda i omklädningsrummen!

Vi är ett gym för alla, gammal som ung, och till oss kommer träningssugna från världens alla hörn. Många, men inte alla är studerande i detta område så du vet väl att hos oss har vi studentpriser?


Varmt välkommen in i vår träningsglädje Du också!

Vårt utbud

Gym

Gruppträning

Crosscage

Seniorträning

Café

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Träning och maskiner

Skierg

Fria vikter

Crosstrainer

Cyklar

Löpband

Rodd

Gym

Crosstrainer

Funktionell yta

Träningsyta

Trappmaskin

Träningsformer

Gruppträning

Seniorträning

Uteträning

Vr training

Generellt

Café

Skåp - Hänglås

Kosttillskott

Efter träning

Bastu

Visa alla
Dölj utbud