SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Nordic Wellness storsatsar i Lomma!

Vi har nu stängt vår lokal på Järngatan för att under oktober öppna upp i helt moderna nybyggda lokaler. Detta på Bronsgatan 10 B där det kommer att erbjudas en premiumklubb  på 1600 toppmoderna kvadratmeter. Vi kommer dessutom  att få plats med 4 padelbanor!  

Här kommer du att möta dig av vår proffsiga och trevliga personliga med mycket glädje, passion och värme. Du kan alltid förvänta dig den bästa servicen av oss!

Tillsammans med våra grymma instruktörer ger vi dig en härlig kombination av gruppträningspass. Tills den nya klubben står klar kommer vi att erbjuda utomhusklasser så att jag kan lägga till och boka, du behöver inte hämta någon biljett.

Vår nya anläggning kommer att hålla mycket hög klass och kvalitet på utrustning och välutbildade samt licensierade instruktörer!

Vårt mål är att aldrig sluta utveckla så förbered dig på ännu fler och nya träningsformer framöver. För dig som vill ha lite extra stöd och peppning med dina träningsmål erbjuder vi duktiga och licensierade personliga tränare.

Under hösten kommer vi att genomföra en mängd olika aktiviteter/event för alla som är intresserade av att spela padel, som som ovan. Fina priser utlovas också i våra kommande tävlingar/seriespel.

Är du som privatperson eller som ett företag intresserad av att bli bansponsor/boka fasta tider eller andra event vänd dig till vår företagskontakt, susanne.hansson@nordicwellness.se för offert.

Parkeringsmöjligheterna kommer att vara bra på vår nya adress!

Varmt välkomna, vi ses utomhus eller på klubben i oktober!

 

Vårt utbud

Gym

Gruppträning

Ungdomsträning

Crosscage

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Träning och maskiner

Gym

Fria vikter

Skierg

Crosstrainer

Cyklar

Löpband

Rodd

Funktionell yta

Crosscage

Träningsformer

Gruppträning

Seniorträning

Personlig tränare

Uteträning

Ungdomsträning

Barndans

Rehab

Generellt

Träningsyta

Öppet dygnet runt

Café

Skåp - Hänglås

Kidz Club

13-årsgräns

Barnpassning

11-årsgräns

Efter träning

Jacuzzi

Bastu

Solarium

Massagestol

Spa

Visa alla
Dölj utbud

Våra personliga tränare

Åtgärder gällande Covid-19

Vi på Nordic Wellness tar spridningen av Covid-19 på allvar och sätter in åtgärder för att du som medlem ska känna dig trygg och säker med din träning hos oss. Vår högsta prioritering är du och din hälsa.

 Läs mer om hur vi förhåller oss till Covid-19 här.