Öppningserbjudande

Öppningserbjudande! Våra 300 första medlemmar får teckna årskort till priset 99 kr/månad via autogiro eller 1188 kr/kontant. Erbjudandet kommer att kunna tecknas på klubben eller via webben,

Om Klubben

GRATTIS LUND! 

19/8 2023 öppnar vi upp dörrarna för ännu en toppmodern Nordic Wellness anläggning! Anläggningens yta på 4700 kvm och fyra våningsplan kommer att erbjuda det senaste inom träningsvärlden genom maskiner, utrustning och härlig gruppträning. Dessutom finns det två padelbanor och en fullutrustad sporthall till förfogande. Lund St Lars kommer bli en klubb utöver det vanliga och något du inte vill missa!

Våra padelbanor kommer att vara ifrån World Padel Tour (mondo-turf) och rack/bollar kommer att finnas för uthyrning. Vår reception kommer att ha generösa bemanningstider och vi kommer att erbjuda förmånliga priser för att dig som blir Nordic Wellness-medlem. Vi kommer självklart också arrangera kurser, americanos, privat träning, mm! Mycket aktiviteter helt enkelt!

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper din personal att komma i rörelse - för en bättre hälsa. Är du friskvårdsansvarig på ditt företag? Kontakta vår företagssäljare Erik Magnusson, erik.magnusson@nordicwellness.se för mer information om anläggningen!

 

Dölj utbud