Om Klubben

GRATTIS LUND! 

September 2023 öppnar vi upp dörrarna för ännu en Nordic Wellness-klubb i er stad. Klubbens yta på 4700 kvm kommer att erbjuda toppmodern gym- och konditionsutrustning, härlig gruppträning, 2 padelbanor och en idrottshall. Detta blir en klubb du inte vill missa! 

Mer info kommer så följ gärna vår resa här!

Våra padelbanor kommer att vara ifrån World Padel Tour (mondo-turf) och rack/bollar kommer att finnas för uthyrning. Vår reception kommer att ha generösa bemanningstider och vi kommer att erbjuda förmånliga priser för att dig som blir Nordic Wellness-medlem. Vi kommer självklart också arrangera kurser, americanos, privatträning, mm! Mycket aktiviteter helt enkelt!

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper din personliga att komma i rörelse - för en bättre hälsa. Är du friskvårdsansvarig på ditt företag? Kontakta då vår säljare Johannes Ekberg, johannes.ekberg@nordicwellness.se för mer information om vår kommande klubb i Lund. Går också bra att höra av sig till Johannes om man är intresserad av hyra våra idrottshall.