Jonathan Lindgren - Nordic Wellness nya PT-Koordinator

Jonathan Lindgren, Nordic Wellness nya PT-Koordinator, läs hans tankar kring att utveckla vår PT-verksamhet.

Hej där!

Jonathan heter jag och är ny PT-koordinator på Nordic Wellness i Division Väst. I hela mitt liv har jag hållit på med lagidrott, det ledde mig till att bli ledare. Under de senaste åren har jag även utbildat ledare. Tanken att ta steget ifrån idrotten in i folkhälsan väcktes för nästan exakt fyra år sedan då jag valde att söka till Idrottsvetarprogrammet på Linnéuniversitetet i Kalmar. Det var en treårig utbildning som nu givit mig en kandidatexamen i Fysisk aktivitet, Hälsa och Friluftsliv. Det var under tiden på universitetet som jag först började arbeta som PT på Nordic Wellness.

Att träna människor och se dem utvecklas för bättre idrottsprestationer är någonting jag länge brunnit för. Möjligheten att bli PT på Nordic Wellness gav mig inte bara möjligheten att utveckla atleters idrottsliga prestation, utan även att förbättra kommunalarbetaren, studenten eller företagarens fysiska och mentala hälsa. Detta inom Sveriges största friskvårdsföretag, JACKPOTT!

 

"Sedan dag ett som PT har jag inte bara arbetat med att göra mig själv och mina klienter bättre utan även utvecklat hur man ser på PT-verksamheten över ett större perspektiv."


På de klubbar jag varit verksam på har vi förändrat synen på PT på allvar och utvecklat den, inte bara för mig utan även för mina PT-kollegor. För mig som före detta lagidrottare är ensam sällan, för att inte säga aldrig, stark. Man kommer alltid vara beroende av personer runt omkring sig för att göra saker och ting bättre och kunna utvecklas. Därför kan jag med säkerhet säga att jag i min nya roll som PT-koordinator i Division Väst kommer att vara beroende av alla inom bolaget för att vi tillsammans ska växa. Vi ska inte stå om ett år och säga att vi kunde ha gjort mer, absolut annorlunda, men inte mer. Min förhoppning är att 2023 blir året vi tillsammans slår alla rekord inom PT-verksamheten på Nordic Wellness och då måste vi verkligen ha gjort ALLT!

 

 

Jonathan Lindgren
PT-Koordinator 

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna