07_730x400_trana.jpg

Träna

Vad roligt att du vill träna hos oss!

Nordic Wellness erbjuder träning i många olika former. Gruppträningsutbudet är brett och innehåller allt från Zumba till Yoga eller Grit Strength. Gymmen är välutrustade med de senaste redskapen, och flera av våra gym har Crosscageburar. Vi har ett stort antal personliga tränare knutna till oss som hjälper dig att nå dina mål. Dessutom erbjuder vi mycket populära senior-, barn- och ungdomskurser.

BARNVAGN I GYMMET

Du som vill träna med ditt barn i barnvagn har möjlighet att göra det på utvalda klubbar fram till 14.00 varje dag. Kontakta din närmsta klubb för mer information och undertecknande av ansvarsavtal.

Välkommen!

Välkommen in för att provträna

Kom in och testa någon av våra klubbar helt kostnadsfritt i en vecka. Provträningen gäller på valfri Nordic Wellness klubb 1 gång per person och år, under bemannade tider.

Är du under 16 år vill vi att du tar med målsman för att ta del av provveckan, eftersom att det krävs samtycke till att vi registrerar dina personuppgifter.

*Lokala avvikelser kan förekomma. Gratis provträning erbjuds ej under juni, juli och augusti, under dessa månader kan du träna en vecka för 249 kr eller en månad för 549 kr. 

 

Nyhet! Wellness Online är här

Nu kan du träna online med Nordic Wellness. Med Wellness Online kan du träna framför tv:n, telefonen eller din surfplatta.

Läs mer här


07_306x160_styrketraning.jpg

Gym

Våra gym är utrustade med de allra senaste redskapen och maskinerna för att hjälpa dig i din träning. Vi vill att du ska uppnå resultat som kan stimulera till kontinuerlig träning och god hälsa!

Läs mer
07_306x160_grupptraning.jpg

Gruppträning

I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla. Tillsammans med våra motiverande och inspirerande instruktörer når vi dina mål tillsammans.

Läs mer
menybild_Wellnessonline.jpg

Wellness Online

Testa vår nya, digitala träningstjänst idag! Dina favoritpass framför TV:n, datorn, plattan eller mobilen!

Läs mer
07_306x160_utomhustraning.jpg

Utomhusträning

Vi har ett brett utbud av utomhuspass. Med allt från löparklasser till att vi flyttar en del av våra ordinarie gruppträningar utomhus!

Läs mer
Nordic_Wellness_padel_meny_liten.jpg (1)

Padel

Spela Padel på våra anläggningar i Örebro och Karlskoga.

Läs mer
07_306x160_barn_traning.jpg (1)

Barn- och ungdomsträning

Vi på Nordic Wellness har idag mer än 2 000 barn och ungdomar som dansar, yogar och zumbar hos oss varje vecka på någon utav våra klubbar!

Läs mer
Detaljbild_Sko_306x160.jpg

Provträna

Fortfarande osäker på om Nordic Wellness är något för dig? Vi erbjuder alltid nya kunder en gratis provvecka på någon av våra klubbar.

Läs mer
07_306_160_senior.jpg

Seniorträning

Välkommen till Nordic Wellness seniorklubb! Vi har träningen för dig som är förtidspensionär eller över 65 år!

Läs mer