CROSSCHALLENGE : CAGE.jpg (1)

Träna

Vad roligt att du vill träna hos oss!

Välkommen in att testa på en vecka FRI träning!

Kom in och testa någon av våra klubbar i en vecka. Provträningen gäller på valfri Nordic Wellness klubb 1 gång per person och år, under bemannade tider. Läs mer här 

Vi på Nordic Wellness erbjuder träning i många olika former. Hos oss hittar du allt från Dans, Styrka, Flexibilitet, Cardio, Gym , Online träning och mycket mer. Våra gym är utrustade med de senaste redskapen/maskinerna och flera av våra gym har Crosscageburar med funktionell yta. Vi har ett stort antal personliga tränare som finns här för att hjälpa dig med dina mål. Dessutom erbjuder vi mycket populära senior- barn - och ungdomskurser. Vi har träning för hela familjen.

*Lokala avvikelser kan förekomma. Gratis provträning erbjuds ej under juni, juli och augusti, under dessa månader kan du träna en vecka för 249 kr eller en månad för 549 kr.

K
ostnad för medlemskort/armband tillkommer.

 

 


NW Grupptraning

Gruppträning

I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla. Tillsammans med våra motiverande och inspirerande instruktörer når vi dina mål tillsammans.

Läs mer
test2.jpg

Wellness Online

Testa vår nya, digitala träningstjänst idag! Dina favoritpass framför TV:n, datorn, plattan eller mobilen!

Läs mer
Padel 2021

Padel

Nu kan du boka padelbanor på våra anläggningar i Karlskoga, Norrköping, Skövde och Örebro. Som medlem hos Nordic Wellness har du 20% rabatt på alla speltider.

Läs mer
NW Gym

Gym

Våra gym är utrustade med de allra senaste redskapen och maskinerna för att hjälpa dig i din träning. Vi vill att du ska uppnå resultat som kan stimulera till kontinuerlig träning och god hälsa!

Läs mer
tomhus2.jpg

Utomhusträning

Vi har ett brett utbud av utomhuspass. Med allt från löparklasser till att vi flyttar en del av våra ordinarie gruppträningar utomhus!

Läs mer
NW Provtrana

Provträna

Fortfarande osäker på om Nordic Wellness är något för dig? Vi erbjuder alltid nya kunder en gratis provvecka på någon av våra klubbar.

Läs mer
NW Barn Ungdrom Start

Barn- och ungdomsträning

Vi på Nordic Wellness har idag mer än 2 000 barn och ungdomar som dansar, yogar och zumbar hos oss varje vecka på någon utav våra klubbar!

Läs mer
NW Senior

Seniorträning

Välkommen till Nordic Wellness seniorklubb! Vi har träningen för dig som är förtidspensionär eller över 65 år!

Läs mer