07_730x400_grupptraning.jpg

Gruppträning

Gruppträning i världsklass! I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla.

Nordic Wellness instruktörer är licensierade och vidareutbildas kontinuerligt för att vara uppdaterade och leverera säker och effektiv träning till dig som deltagare. Vi skapar kontinuerligt egna nya träningskoncept och har tillsammans med det världsledande gruppträningsföretaget Les Mills visionen att genom gruppträningen dela personliga upplevelser som förändrar hur världen ser på träning och hälsa. Träna med oss och ha kul under tiden!

Hur vill du träna?

P.E One

I P.E. One - 3D-funktionell gruppträning tränar varje individ efter egna förutsättningar och egen takt - enkelt och roligt!

Aerobic

Ett effektivt och uttrycksfullt sätt att träna i 30 minuter.

AfHo

AfHo® är en lättsam dansklass i träningsform – med mycket energi, känsla och driv. De starkaste influenserna är Afro och House och klassen passar alla, nybörjare som vana deltagare.

Afro

Dansa till rytmen av afrikanska trummor. Träna din kondition genom enkla, stora och kraftfulla rörelser. Upplev träningsglädje genom rytmen i musiken och rörelserna.

Aqua

Vattenträning med vattenhantlar som ger kondition, styrka och smidighet. Passet är 50 min långt och är enkelt att lära sig. Du bestämmer själv belastning och intensitet.

AQUA HIIT

Högintensiv intervallträning med styrke och konditionsövningar i bassäng. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen.

AQUA POWER

Träning i bassäng med fokus på kondition och styrka. Passar dig som vill ha en utmaning och ta din träning ytterligare en nivå.

Aqua Qi-Gong

En stillsam variant av vattenträning i bassäng. Träningen sker med långsamma rörelser och ett behagligt tempo och fokus ligger på stretch och avslappning. Passar dig som vill ha en avkopplande och meditativ stund!

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga är en dynamisk och fysiskt krävande yogaform. En bestämd serie positioner binds ihop med en viss andningsteknik. Passar nybörjare och vana deltagare.

Barre Move

Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning kommer klassen Barre Move. En effektiv klass där du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans samt kommer förbättra din hållning.

BODYATTACK

LES MILLS BODYATTACK® - Ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Passet är 30 min.

BODYBALANCE

LES MILLS BODYBALANCE® är en blandning av Yoga, Tai Chi, Pilates träning som bygger flexibilitet och styrka och gör att du känner dig centrerad och lugn.

BODYCOMBAT

LES MILLS BODYCOMBAT® Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport såsom Karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi.

BODYJAM

LES MILLS BODYJAM® Passet blandar lite olika dansstilar och kan bjuda på allt från t.ex. salsa, hip hop och jive.

BODYPUMP

LES MILLS BODYPUMP® Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt.

BODYSTEP

LES MILLS BODYSTEP® är en modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje!

BOOTY MOVE

Booty Move fokuserar vi på grym träning för rumpa och lår.

Cardio Move

En rolig intervallklass där du tränar kondition genom enkla och atletiska stegkombinationer varvat med funktionell styrka för hela kroppen. Övningarna är enkla, effektiva och får din puls att öka.

Cardio Step

En rolig stepklass där du tränar både kondition och styrka.

Cardio Walking

Enkel och effektiv konditionsträning på crosstrainer.

Cirkel

Stationsträning med fokus på både styrka och kondition.

Core

Core är en kärnfull men skonsam träningsform med mage och rygg i fokus. En mycket effektiv form av uthållighetsstyrketräning som passar både nybörja och vana deltagare.

Crosscage

Ett stationsbaserat pass i liten grupp som ökar din styrka, explosivitet och smidighet.

CROSSCHALLENGE

Ett stationsbaserat högintensivt pass som ökar din spänst, styrka, explosivitet och smidighet.

CXWORX

LES MILLS CXWORK® Ett 30-minuters pass som förbättrar din hållning och får dig att springa snabbare, lyfta tyngre, kasta längre.

Cykel

Enkel och effektiv konditionsträning på cykel.

Cykel Watt

Med hjälp av en wattmätare kan du på ett enkelt, effektivt och roligt sätt att göra din cykelträning mätbar och mer effektiv.

DanceFusion

Passet för dig som gillar dans i alla former. Vi erbjuder ett varierande danspass med träningsglädje och svettgaranti. Let´s Dance!

Easy Line

Easy Line är den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning, kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet.

FIGHT

En träningsform som är inspirerad av boxning och annan kampsport. Vi använder oss av handskar och mitsar och passar både nybörjare och vana deltagare.

Foamroller

Med hjälp av redskapet Foamroller samt en triggerpointboll masserar du dina muskler för att frigöra dig från obehagliga anspänningar.

Functional Challenge

Functional challenge är cirkelfys med pulshöjande övningar. Till stor del med den egna kroppsvikten.

Functional Moves

Träning för hela kroppen med hjälp av stepbräda, hantlar, viktplatta och egen kroppsvikt! Målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner.

Funktionell Cirkel 30

Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Funktionell träning

Funktionell styrketräning innebär att du, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga.

Förälder och barn

På denna klass tränar vi cirkelträning med övningar som fokuserar på att stärka bål, bäckenbotten och allmän styrka! Vi interagerar mycket tillsammans med barnen.

Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande, individuell yogaform anpassad till den moderna människan. Global Yoga passar både nya och vana deltagare.

GravidYoga

Gravidyoga ger dig kraft och hjälper kroppen att hålla sig i form under denna tid av förändring.

GravidYoga 75

Gravidyoga ger dig kraft och hjälper kroppen att hålla sig i form under denna tid av förändring.

GRIT

LES MILLS GRIT™ series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Gyminfo

En personlig tränare visar dig runt i gymmet och svarar på frågor om gymträning och hjälper dig med ett enklare grundprogram (för nybörjare).

Hatha yoga

Hatha yoga är en yogaform med fokus på att skapa balans i kroppens "energisystem". Passar dig som har tidigare yogavana.

Hiit

Hiit är högintensiv träning för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen.

Hot Yoga

Vår hot yoga passar alla - både nya som vana utövare!

HOT Yoga Beat

Denna yogaklass är lite mer utmanande för både styrka och rörlighet. Utförs i uppvärmd sal.

HotMOJO

HotMOJO är ett förkoreograferat pass som utförs i 38-gradig värme. En HotMOJO klass är effektiv, fysisk och lättillgänglig.

INTODANCE

En dansklass i ett flöde som öppnar sinne och kropp. Teknikövningar som har sin grund i balett där styrka och hållning tränas.

In-Trinity

In-Trinity kombinerar styrketräning, rörlighet och meditation – Ett fantastiskt komplement till all annan träning.

Kettlebells

En träningsform som riktar sig till dig som har en god grundfysik.

Kundalini Yoga

Denna yogaform är lugn och energivande med stort fokus på meditation och andning. De fysiska övningarna är enkla och passar alla, både nybörjare och vana deltagare.

Les Mills BARRE

LES MILLS BARRE™ är klassisk balett träning i modern tappning. Från små fokuserade rörelser till stora graciösa kombinationer, utan att använda en stång.

Lokala klasser

Blandade gruppträningsklasser som förekommer på lokal nivå.

Mama Move

Mama Move är för dig som har fött barn och vill komma igång med din träning, det är också helt säkra övningar och passar dig som är gravid.

Pilates

De muskler som vi behöver i vår vardag stretchas och stärks för att du ska få en välmående kropp.

Piloxing

Pilates genomsyrar hela klassen, mycket core och balansövningar. Boxning hör till den intensivare delen av Piloxing, kontroll, styrka och core är med här också. Avslutas med mag- och rumpövningar samt stretch.

Power Yoga

En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Passar både nybörjare och vana deltagare.

Power Yoga basic

En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Passar både nybörjare och vana deltagare, men är speciellt anpassad för dig som aldrig testat yoga förut.

Restorative Yoga

Vår lugnaste yogaform som till större delen utförs sittande eller liggande. Vi fokuserar på andning, nedvarvning, rörlighet och avslappning. Passar nybörjare och vana deltagare.

RPM

LES MILLS RPM® är den träning på inomhuscykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik.

Senior

Cirkelträning för dig som är 60+

SH'BAM

LES MILLS SH'BAM® med enkla men heta danssteg, är SH'BAM® det perfekta sättet att forma kroppen och låta din inre stjärna lysa!

SPRINT

Les Mills SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning. Passet är jämförbart med Les Mills GRIT™ fast med cykeln som utrustning.

Step

En pulshöjande och varierande basklass där du använder dig av en stepbräda.

Strong By Zumba

Strong By Zumba är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition - givetvis under ledning av musik!

TONE

LES MILLS TONE™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 45 minuter.

Toughest Family Training

Toughest Family Training är ett pass för hela familjen. Man tränar tillsammans med sitt/sina barn i utmanande och lekfulla former.

Toughest Training

Toughest training är för dig som vill träna hinderbana, men även för dig som vill träna högintensiv, rolig och funktionell träning.

TRX

En funktionell träningsform där du tränar med ett TRX-band. Du använder din egen kroppstyngd och jobbar mot tyngdkraften. Du tränar din styrka, flexibilitet, balans och uthållighet.

Vinyasa Flow

Denna yogaklass är lite mer utmanande för både styrka och rörlighet än poweryoga. Passar nybörjare och vana deltagare.

Vinyasa Flow Hot

Denna yogaklass är lite mer utmanande för både styrka och rörlighet än poweryoga. Passar nybörjare och vana deltagare. Utförs i uppvärmd sal.

Virtual Tabata

Enkel och effektiv konditionsträning på cykel.

Virtual THE TRIP®

THE TRIP™ är en intervallbaserad cykelklass som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar med hjälp av en guidande voice over.

WOW – Workout of the week

Olika instruktörer och olika koncept varje vecka. Håll utkik i bokningsappen för att se vilken träningsupplevelse du bjuds på idag.

Yellow Circle

Yellow Circle är en ny form av cirkel- och intervallträning på konditionsmaskiner, som är baserad på din puls.

Yin Yoga

Yin yoga är en lugn yogaform som sträcker ut och stimulerar bindväv, ligament och inre organ. Passar nybörjare och vana deltagare.

Yoga

En träningsform som kombinerar styrka och avslappning.

Yoga Beat

Denna yogaklass är utmanande för både styrka och rörlighet. Här jobbar vi i tre flöden där musiken sätter prägel på klassen.

ZUMBA

För dig som älskar att röra sig till musik. Denna träningsform har tagit världen med storm! Till latinska rytmer skakar vi höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje.