NW Grupp Aqua

AQUA

Dessa klasser finns endast på klubb Jönköping Atlantis.

AQUA
Träning i bassäng med vattenhantlar som ger dig kondition, styrka och smidighet. Du bestämmer själv belastning och intensitet vilket gör att denna roliga klass passar alla!

Tidsformat: 50, 60 minuter

AQUA POWER
Aquaträning med aquabands som man fäster med kardborreband på vristerna. Aquabands finns i 0,5 kg eller 1 kg. Detta gör att träningen blir lite mer utmanande och passar dig som tränat aquaträning ett tag och vill ta din träning till nästa nivå.

Tidsformat: 45 minuter

AQUA HIIT
Högintensiv vattenträning för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning. Du jobbar under korta tidsintervaller där du maximerar ansträngningen.

Tidsformat: 30, 45 minuter

AQUA QI-GONG
En stillsam variant av vattenträning i bassäng. Träningen sker med långsamma rörelser och i ett behagligt tempo, fokus ligger på stretch och avslappning. Passar dig som vill ha en avkopplande och meditativ stund i bassängen!

Tidsformat: 30 minuter

AQUA STATION
Träning i bassäng med vattenhantlar som ger dig kondition, styrka och smidighet. Här varvar vi konditionsövningar med styrkeövningar i olika stationer. Vi jobbar intensivt på varje station och vilar när vi förflyttar oss till nästa station. Denna roliga klass passar alla, nybörjare som vana deltagare.

Tidsformat: 50 minuter

  Få ut mer av din träning

  klubbar_inspiration.jpg

  Inspiration

  Träning är så mycket mer än fysisk aktivitet. Här ger våra träningsexperter och kostrådgivare sina bästa tips och insikter inom sina fält – allt för att du lättare ska nå dina önskade resultat..

  LÄS MER

  klubbar_webshop.jpg

  NORDIC WELLNESS WEBSHOP

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål. Med våra gym, vår motivation och nu även med vår helt nya webshop – fylld med kosttillskott från kända varumärken! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet!

  LÄS MER


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna