Aqua_gruppträning_header.jpg (1)

Aqua

På Nordic Wellness Atlantis kan du träna i bassäng med vattenhantlar som ger dig kondition, styrka och smidighet. Du bestämmer själv belastning och intensitet vilket gör att denna roliga klass passar alla!

Tidsformat: 50 minuter

AQUA STATION

Träning i bassäng med vattenhantlar som ger kondition, styrka och smidighet. Här varvar vi konditionsövningar med styrkeövningar i olika stationer. Vi jobbar intensivt på varje station och vilar när vi förflyttar oss till nästa. Denna roliga klass passar alla, nybörjare och vana deltagare.

Tidsformat: 50 minuter

AQUA BASIC      

Träning i bassäng med vattenhantlar som ger kondition, styrka och smidighet. Du bestämmer själv belastning och intensitet samtidigt som du har roligt! Basic passar dig som vill ha något kortare och lugnare tempo.

Tidsformat: 45 minuter

AQUA QUIGONG

En stillsam variant av vattenträning i bassäng. Träningen sker med långsamma rörelser och ett behagligt tempo och fokus ligger på stretch och avslappning. Passar dig som vill ha en avkopplande och meditativ stund!

Tidsformat: 30 minuter

 

Bara på Nordic Wellness Atlantis 

  Få ut mer av din träning

  Halsobloggen

  Välkomna till Nordic Wellness Hälso-Blogg

  Här kan du läsa det senaste inom kost, hälsa och välmående. Genom att följa oss får du ta del av information om vad som är bra och näringsrik mat, hur du lyckas gå upp eller ner i vikt och allmänna råd för att uppnå och bibehålla hälsa.

  TILL HÄLSO-BLOGGEN

  PT-BLOGG_306X160

  Välkomna till Nordic Wellness PT-blogg

  Här finner du mängder av information och tips kring träning i alla dess former. Bloggen är skriven av Nordic Wellness duktiga instruktörer, personliga tränare, sjukgymnaster och osteopater - alla med sin unika nisch och träningserfarenhet.

  TILL PT-BLOGGEN


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna