NW Grupp Pe One (1)

P.E ONE


P.E One
Upplev kraften i 3D-funktionell träning! P.E One kommer sätta din kropp i rörelse på precis samma sätt som vi rör oss i vardagen. Vi använder oss av viktplattor och Procedos-mattan som innehåller 9 siffror. Genom guidning av siffror och riktningar på mattan kommer du involvera hela din kropp i nya variationer av vanliga övningar såsom knäböj, utfall, pressar m.m. Du tränar efter dina egna förutsättningar och i din egna takt. En funktionell och energifylld klass!

Tidsformat: 45 minuter

P.E Performance
P.E One fast lite tuffare! P.E Performance är ett intervallpass med en tydlig och effektiv periodisering av uthållighet, styrka och explosivitet. En explosiv, högintensiv och energifylld klass!

Tidsformat: 45 minuter

  Få ut mer av din träning

  klubbar_inspiration.jpg

  Inspiration

  Träning är så mycket mer än fysisk aktivitet. Här ger våra träningsexperter och kostrådgivare sina bästa tips och insikter inom sina fält – allt för att du lättare ska nå dina önskade resultat..

  LÄS MER

  klubbar_webshop.jpg

  NORDIC WELLNESS WEBSHOP

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål. Med våra gym, vår motivation och nu även med vår helt nya webshop – fylld med kosttillskott från kända varumärken! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet!

  LÄS MER


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna