yogggg.jpg

YOGA

YOGA
En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Du utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner. Tillsammans med andningsövningar och meditation når du även avslappning och mental styrka. Passar både nybörjare och vana deltagare.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

YINYOGA
Yin yoga är en lugn form av yoga med fokus på sittande och liggande passiva positioner som hålls under en lång stund (minst 3-5 minuter) för att främja rörlighet och avslappning i både kroppen och sinnet. Med hjälp av filtar och block anpassas positionerna efter dina förutsättningar. Yin är ett utmärkt komplement till yang – både som yogaform och i vardagslivet. Ta gärna med dig en tjockare tröja och strumpor.

Tidsformat: 45, 60, 75, 90 minuter

ASHTANGA YOGA
Ashtanga yoga beskrivs ofta som en av de mest fysiska yogaformerna. Yogaformen kännetecknas av förbestämda sekvenser av rörelser som kombinerar rörlighet, andning och meditation. Varje position förbereder för nästa position och du övar upp den styrka och balans som behövs för att gå vidare.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

VINYASA YOGA
Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse”. Andning och rörelse flyter samman i ett dynamiskt flöde med mjuka övergångar mellan positionerna. De enskilda yogapositionerna är lika viktiga som övergångarna vilket skapar ett varmt och härligt flyt i klassen. Sekvenserna byts ut regelbundet och klasserna kan ha olika intensitet och upplägg beroende på vem som instruerar klassen.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

POWER YOGA
Power yoga är en fysisk, men tillgänglig yogaform som utgår från dina förutsättningar. Likt Vinyasa yoga är Power yoga dynamisk men med utrymme att hinna landa och hitta kraft i positionerna. Fokus, styrka och flexibilitet är känslor som sammanfattar yogaformen.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

RESTORATIVE YOGA
Ordet restorative betyder återhämtande vilket är huvudsyftet i denna yogaform. Yogaformen baseras på utvalda meditationstekniker och positioner som hålls under en längre tid (mellan 6-30 minuter) med avsikt att slappna av fysiskt, mentalt och själsligt. För att slappna av i positionerna och avlasta kroppen används flera hjälpmedel som bolster, block, filtar, kuddar eller ihoprullade mattor. Ta gärna med dig en tjockare tröja och strumpor.

Tidsformat: 45, 60, 75, 90 minuter

KUNDALINI YOGA
Kundalini yoga är en mer spirituell form av yoga med fokus på att frigöra energi i kroppen genom enkla fysiska övningar samt meditations- och andningstekniker. Ofta inleds en kundaliniklass med att sjunga ett mantra och därefter en sekvens förutbestämda positioner, bestående av lugna eller snabba, repetitiva rörelser tillsammans med andning.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

HATHA YOGA
Hatha yoga består av mjuka fysiska asanas som hålls mer statiskt och utförs i ett lugnt tempo. Du får tid och utrymme att bekanta dig med yogapositionerna samtidigt som du utmanar din styrka, uthållighet och rörlighet. Genom att träna kroppen vill man i Hatha yoga nå sinnet och på så sätt hitta både inre och yttre balans. Klassen passar alla nivåer men upplägget kan variera mycket beroende på lärare, lärarens val och utbildning.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

GLOBAL YOGA
Global Yoga är en utvecklande, individuell yogaform anpassad till den moderna människan. Yogastilen bygger på tekniker från både öst och väst, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner under yogaklassen. Klasserna utgår från individen och kan vara såväl stilla som flödande.

Tidsformat: 30, 45, 60, 75, 90 minuter

  Få ut mer av din träning

  klubbar_inspiration.jpg

  Inspiration

  Träning är så mycket mer än fysisk aktivitet. Här ger våra träningsexperter och kostrådgivare sina bästa tips och insikter inom sina fält – allt för att du lättare ska nå dina önskade resultat..

  LÄS MER

  klubbar_webshop.jpg

  NORDIC WELLNESS WEBSHOP

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål. Med våra gym, vår motivation och nu även med vår helt nya webshop – fylld med kosttillskott från kända varumärken! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet!

  LÄS MER


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna