LES MILLS SHAPES

LES MILLS SHAPES

Les Mills Shapes är en lågintensiv styrkeklass med inspiration från Pilates, Barre och Power Yoga. Man rör sig i takt till musiken men som deltagare är det helt okey att sakta ner tempot om man önskar. I den här klasser handlar allt om att hitta ”the hot spot” och stanna där. Det kommer bränna rejält i dina muskler och du kommer hitta muskler du inte visste att du hade. Det här är klassen du inte visste du behövde men som du aldrig kommer kunna vara utan.

Klassen använder sliders, vikter och miniband. Den finns i två stycken 45 minuters varianter, en med fokus sliders och en med fokus Power Yoga. Det finns även ett kortare format på 35 minuter.

Totalt sett finns det sex olika releaser som våra klubbar kommer sprida ut under året. Prata med din klubb för att se hur upplägget kommer vara just där.

Tidsformat: 35 och 45 min

  Få ut mer av din träning

  klubbar_inspiration.jpg

  Inspiration

  Träning är så mycket mer än fysisk aktivitet. Här ger våra träningsexperter och kostrådgivare sina bästa tips och insikter inom sina fält – allt för att du lättare ska nå dina önskade resultat..

  LÄS MER

  klubbar_webshop.jpg

  NORDIC WELLNESS WEBSHOP

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål. Med våra gym, vår motivation och nu även med vår helt nya webshop – fylld med kosttillskott från kända varumärken! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet!

  LÄS MER


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna