lokala klasser_650x340.jpg

Lokala klasser

Här hittar du en del klasser som finns på lokal nivå.

Medicinboll

Övningar med medicinboll handlar oftast om kastövningar och är ett bra sätt för att träna explosiv och plyometrisk styrka.

Man kan använda bollar med allt ifrån 0.5 kg till ca 15 kg. Medicinbollsträning är bra träning för explosiva idrottsutövare som vill träna specifikt. Många övningar med medicinboll lämpar sig också bra för att träna i par, som gör träningen roligare.

Finns i Uddevalla.

Styrkeklass

Finns i Tanum och Tegnérsgatan i Stockholm.

Bootcamp

Pulshöjande träning utan hopp. Du tränar hela kroppen med en boll och ett gummiband. Ett pass som ger dig sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. Perfekt för dig som är ny på gruppträning eller för dig som vill träna med en lägre belastning på kroppen.

Tidsformat: 45 och 60 minuter.

Finns på Lidingö, i Huskvarna och i Malmö.

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat konditions- och styrkemässigt. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid, ofta fyra minuter. Varje träningsrunda innehåller åtta repetitioner som du utför i 20 sekunder med vila i tio sekunder mellan varje repetition. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning och har träningsvana sedan tidigare.

Tidsformat: 30, 45, 60 minuter.

BEAT challenge

BEAT Challenge är en träningsform där andning, hjärta och muskelträning ska få utvecklas ihop. Ett pass för dig som vill ha ett alternativ till gymmet eller som vill ta styrketräningen en nivå högre. Med skivstång och vikter utför vi styrketräning, i takt till musik, i ett tempo som gör att du fortfarande kan fokusera på teknik och säkerhet. Passet är medel-intensivt och kan, vid låga vikter, även utföras av nybörjare.

Finns i Borås.

  Få ut mer av din träning

  Halsobloggen

  Välkomna till Nordic Wellness Hälso-Blogg

  Här kan du läsa det senaste inom kost, hälsa och välmående. Genom att följa oss får du ta del av information om vad som är bra och näringsrik mat, hur du lyckas gå upp eller ner i vikt och allmänna råd för att uppnå och bibehålla hälsa.

  TILL HÄLSO-BLOGGEN

  PT-BLOGG_306X160

  Välkomna till Nordic Wellness PT-blogg

  Här finner du mängder av information och tips kring träning i alla dess former. Bloggen är skriven av Nordic Wellness duktiga instruktörer, personliga tränare, sjukgymnaster och osteopater - alla med sin unika nisch och träningserfarenhet.

  TILL PT-BLOGGEN


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna