lokala klasser_650x340.jpg

LOKALA KLASSER

Du kan även hitta andra typer av klasser på lokal nivå. Fråga den lokala klubbens reception för mer information. Nedan listar vi en del av dessa samt vart du kan hitta dem:

BARRE MOVE
Inspirationen kommer från balett, funktionell träning och yoga.
Syftet är att förbättra din styrka, balans och rörlighet, samtidigt som du förbättrar din kroppskontroll och hållning. Du kommer också att landa i ett effektivt komplement till all annan typ av träning du ägnar dig åt och du behöver inte ha tränat balett eller yoga tidigare.

Tidsformat: 45 minuter
Klubb: Norrtäljeporten & Västerås Stenby

PILOXING
Ett koncept från USA där vi varvar stående balett inspirerad pilates, boxkombinationer där pulsen höjs och enkla danskombinationer. Ett ”feelgood” pass helt enkelt!

Tidsformat: 30, 45, 60 minuter
Klubb: Helsingborg Ramlösa

EASYLINE
Easyline är en cirkelträning med olika stationer där man får arbeta igenom hela kroppen tillsammans med en instruktör. Maskinerna är utformade så att man inte behöver ändra några inställningar alls. Man får helt enkelt det motstånd man själv ger maskinen. Tar du i mer så får du mer motstånd, tar du i mindre får du mindre motstånd. Detta gör att oavsett om du är vältränad eller inte så kan alla få ut det man vill.

Tidsformat: 30, 45, 60 minuter
Klubb: Löddeköpinge, Falköping, Lerum & Lidingö Torsvik

FUNKTIONELL FITNESS
CrossFit-liknande träning. En styrka och konditionsbaserad träningsform där programmen bygger på ständigt variareande funktionella rörelser, utförda med hög intensitet. Klassen har optimala förutsättningar med kontrollerande övningar inom kondition, styrka och gymnastik. På Najaden arbetar vi med Level Method som är en nivåbaserad programmering/hjälpmedel som gör att allt från en nybörjare till en erfaren kan delta.

Tidsformat: 60 minuter
Klubb: Haninge Najaden

KAMPSPORT
Kampsportsklasser för Vuxna och Barn 5-12 år. För dessa klasser krävs ett speciellt medlemskap. Vi övar och lär oss olika grundtekniker i slag och sparkar, inspirerat av olika kampsporter varvat med styrkeövningar. Handskar, mitsar och andra redskap finns på plats att låna. Barnens klasser anpassas utefter gruppen och innehåller mer lekfulla inslag som till exempel hinderbana och stafett.

Tidsformat: 60, 90 minuter
Klubb: Värmdö Centrum

 

QIGONG

Qigong är en träning som alla kan göra. Det är en form av stående yoga där de aktiva rörelserna ger avspänning, återhämtning, mentalt inre lugn, mer energi och fokuserat sinne.Rörelserna bygger upp en

bra hållning, kroppsmedvetenhet och stärker axlar och rygg.

 

Tidsformat: 30, 45, 60 min

Klubbar: Alingsås, Borås Knalleland

  Få ut mer av din träning

  klubbar_inspiration.jpg

  Inspiration

  Träning är så mycket mer än fysisk aktivitet. Här ger våra träningsexperter och kostrådgivare sina bästa tips och insikter inom sina fält – allt för att du lättare ska nå dina önskade resultat..

  LÄS MER

  klubbar_webshop.jpg

  NORDIC WELLNESS WEBSHOP

  Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina mål. Med våra gym, vår motivation och nu även med vår helt nya webshop – fylld med kosttillskott från kända varumärken! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet!

  LÄS MER


  Bli medlem

  Bli medlem direkt på webben,
  vi har medlemskap som passar alla!

  Läs mer

  Provträna

  Träna gratis hos oss en vecka, 
  upptäck hur, när och var du vill träna! 

   provträna