Få en bättre sömn och förbättrad prestation med CURA och Nordic Wellness

Du tränar hårt och äter hälsosamt, men hur bra sover du? Sömnen är viktig för alla biologiska processer i din kropp och avgörande för ditt träningsresultat.Din sömn påverkar både ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Även en mindre sömnbrist kan vara skadlig för din hälsa och vad du får ut av din träning. – Sömnen är din bästa vän och kan ge dig fantastiska möjligheter att leva ett friskare och bättre liv. Träning och bra mat i all ära, men att se över din sömn är det första och viktigaste steget du bör ta för att börja ett hälsosamt liv, säger sömnforskaren Christian Benedict.

Sömn är vår superkraft
Vetenskapliga studier visar att sex timmars sömn eller mindre ökar risken för skador. Såväl muskelstyrkan, förmågan till ut- och inandning, och kroppens förmåga att svettas minskar. Omvänt är att få en god sömn det mest effektiva du kan göra för att återställa hjärnan och reparera kroppen varje dag. Därför har elitidrottare den största respekt för sin sömn och använder sig av CURA´s tyngdtäcken, filtar och kuddar. Som medlem i Nordic Wellness får du upp till 50% rabatt på utvalda CURA-produkter.

708

Exklusivt erbjudande för Nordic Wellness medlemmar

Spara upp till 50% på utvalda CURA produkter som förbättrar din sömn och ger dig mer energi.

 

CURA Pearl Classic - Europas mest populära tyngdtäcke.
Medlemspris 747,50:- (ord. pris 1.495:-)

 

CURA Pearl Classic + CURA Minky - Tyngdtäcke och mysig tyngdfilt.
Medlemspris 1495:- (ord. pris 2490:-)

 

CURA Pearl Classic + CURA Hybrid – Tyngdtäcke och multifunktionskudde.
Medlemspris 1495:- (ord. pris 2.990:-)

 

CURA Pearl Classic + CURA påslakanset Tencel – Tyngdtäcke och specialdesignat påslakanset.
Medlemspris 1495:- (ord. pris 2890:-)

 

CURA Pearl Basic – Prisvärt och svalt tyngdtäcke
Medlemspris 497,50:- (ord. pris 995:-)

Vi på CURA of Sweden är övertygade om att sömn är hälsa. Med den drivkraften arbetar vi varje dag med att ta fram innovativa, sömnförbättrande produkter och att ge människor både kunskap och förutsättningar för att sova hälsosammare. Vad som började med en unik produkt har på några få år utvecklats till ett starkt varumärke med det långsiktiga målet att bli en global marknadsledare. Gensvaret från marknaden har inte låtit vänta på sig - över 90% av våra drygt 500 000 tyngdtäckesanvändare i Norden upplever en förbättrad sömn. Som expert på området ser vi det som vårt ansvar att ständigt fördjupa vår kunskap och med noggrannhet, nyfiket leda utvecklingen och på så sätt spela en viktig roll i den hälsorevolution som pågår.

Stäng
Föregående
Nästa