20% rabatt

Drop of mindfulness är ett well-being brand grundat av prinsessan Sofia och Carolina Pihl i New York 2010. I mer än tio år har vi designat träningskläder för livet med målet att få kvinnor att våga lägga fokus på sig själva och hitta just det de mår bra av  – oavsett vad det är.

Ange kod: NWXDOM20

Besök Drop Of Mindfulness

Vem du än är och hur du än lever ditt liv – Välkommen till Drop Of Mindfulness!

Vi gör vårt bästa för att hinna med och för att hinna i tid. För att vara till lags och för  att räcka till. För att livet ska gå ihop och för att vi ska orka med. För att vi är någons  kompis, syster, partner och dotter. Men också för att vi bara är människor i en värld  där kraven blir allt högre, tempot allt snabbare och idealen allt snävare.  


I allt det där vill vi påminna dig om dig. Om det som är du, under alla lager av måsten och to-do-listor. Om det som får din puls att gå ner, dina axlarna att sänka sig och din  blick att bli lite klarare. Om det som inte riktigt går att sätta ord på. Om det som gör  livet  lite härligare att leva.  

Drop of mindfulness är ett well-being brand grundat av prinsessan Sofia och Carolina Pihl i New York 2010. I mer än tio år har vi designat träningskläder för livet med  målet att få kvinnor att våga lägga fokus på sig själva och hitta just det de mår bra av  – oavsett vad det är. 

Stäng
Föregående
Nästa