15% rabatt på Hyperice

Hyperice är världsledande på massagepistoler och smarta återhämtningssystem som passar alla. Hypervolt massagepistoler passar utmärkt för dig som tränar mycket och ofta eller för dig som bara vill koppla av med en skön massage med full kontroll. Din personliga rabattkod hittar du i Nordic Wellness-appen. 

 

Besök hypericenordic.com

Hyperice är företaget som vill hjälpa alla – elitidrottare som motionärer – att få ut det mesta av sin träning och må bra. 

Hyperice är världsledande på massagepistoler och smarta återhämtningssystem som passar alla. Hypervolt massagepistoler passar utmärkt för dig som tränar mycket och ofta eller för dig som bara vill koppla av med en skön massage med full kontroll. Blir du stel i nacke och rygg på jobbet? Hypervolt funkar utmärkt även för detta ändamål. 

I Hyperices sortiment ingår även smarta och uppkopplade foamrollers, massagebollar och Normatecs kompressionskläder som atleter över hela världen använder som en naturlig del av sin återhämtning efter, och uppvärmning innan, träning och tävling. 

Hjälp din kropp hjälpa dig med Hyperices massageprodukter. Passa på att pröva skillnaden med det här exklusiva erbjudandet.

Stäng
Föregående
Nästa