JAYS HEADPHONES

Vad lyssnar du på under träningen? Musik, podd eller ljudbok? Oavsett ditt behov hittar du ett par hörlurar för dig hos JAYS. Till vardags, gymmet eller jobbet. Köp dina svenskdesignade hörlurar eller högtalare i JAYS officiella webbutik.

Urval av högtalare och hörlurar! Spana in hela utbudet på www.jaysheadphone.com

q-Seven Combo - En hörlur, två stilar

Nöj dig inte bara med en stil. Med q-Seven Combo från Jays Headphones kan du välja stil när och var du vill. En extra uppsättning öronkuddar som ingår i paketet gör att du kan bestämma om du vill bära q-Seven over ears eller on ears för en smidigare look.

s-Living Flex - Ett ljud, överallt

En smart högtalare, utrustad med inbyggt batteri och konstruerad för att tåla vattenstänk och damm. Ställ den på din favoritplats runt huset eller ta med den på uteplatsen för att förhöja alla sociala tillfällen. Det perfekta valet för alla som vill ha en flexibel användarupplevelse, liten nog att fylla dina mindre rum med bra ljud eller om du bara vill ha en smart bärbar multiroom-högtalare.

t-Six True Wireless – your everyday earbuds

t-Six har utvecklats med användaren i fokus. Vi förstår att det måste vara bekvämt att använda earbuds under längre perioder. t-Six är utformad med en "tip-less"-design, vilket innebär att inga ”ear-tips” behövs för att ge dig en bekväm upplevelse under hela dagen. För att lägga till den utöver den ergonomiska designen levereras t-Six med ett snyggt laddningsfodral som lätt får plats i dina små fickor. Intuitiva touchkontroller på båda öronsnäckorna gör det enkelt att hantera samtal och uppspelning. Dina nya följeslagare – varje dag!

Som medlem hos Nordic Wellness sparar du 30% på JAYS hörlurar och högtalare!

 

Gäller så långt lagret räcker.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Ett paketerbjudande per köp.
Gäller på produkter över 499 kr
Gäller på jaysheadphones.com

JAYS är ett svenskt bolag som har funnits sedan 2006 och utvecklar, designar och tillverkar audioprodukter. Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljudupplevelser.

Stäng
Föregående
Nästa